NOVOSTI

Još jedna glumica u kreaciji Belme Tvico u Kanu

Odabrala je crnu toaletu od žoržeta i čipke

Piše: A.HODŽIĆ

28.5.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Na zatvaranju 72. po redu Filmskog festivala u Kanu u kreaciji Belme Tvico na crvenom tepihu pojavila se šarmantna Aj Haidara (Eye). 

- Francuska glumica koja je igrala u filmovima "C'est la vie", "Film socialisme" i "Les gorilles" odabrala je crnu toaletu od žoržeta i čipke iz Belmine najnovije kolekcije, koju je, ne skidajući osmijeh s lica, pronosala ispred fotoreportera gotovo svih relevantnih medija u svijetu. U Kanu je Belmin casual outfit na Avent Première filma nosila i marokanska glumica Loubna Abidar, poznata po filmu "Much Loved", i time se pridružila sve većem broju poznatih filmskih radnica koje u sklopu najpoznatijeg filmskog festival u Evropi biraju brend Belma Tvico - rekli su nam iz dizajnericinog tima.

Inače, kako je "Dnevni avaz" već prenio, glumica i model Ketrinel Merlon (Catrinel Marlon) na Filmskom festivalu u Kanu se prva pojavila u kreaciji bh. dizajnerice Belme Tvico–Stambol.

Ketrinel je na najpoznatijem partiju koji se održava radi prikupljanja sredstava za borbu protiv AIDS-a zablistala u stilu starog Holivuda kompletnim stajlingom u Belminoj kreaciji od satena i ostavila izuzetan dojam na brojne predstavnike sedme sile.

- Objektivno osjetite uzbuđenje djeteta dok vam ljudi putem društvenih mreža šalju brojne objave vaših kreacija u najpoznatijim svjetskim magazinima i portalima. Naravno da je ovo svojevrsno priznanje za trud i rad svih prethodnih godina, ali je, s druge strane, nešto što mislim razvijati i dalje – istakla je dizajnerica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.