PREPUCAVANJA

Suprug otkrio da ga je varala, pa mu Andreana Čekić brutalno odgovorila

Mjesecima unazad se prepucavaju preko medija i društvenih mreža

Andreana Čekić i Ivan Miladinović ne prestaju se prepucavati. Pulsonline.rs

Pulsonline

6.6.2019

Brak Andreane Čekić i Ivana Miladinovića još uvijek nije zakonski okončan,  ali njih dvoje već mjesecima unazad se prepucavaju preko medija i društvenih mreža.

Ivan je u posljednjem intervjuu otkrio da ga je Andreana varala i tokom braka, i to sa poznatim pjevačem.

- Ona je mene prevarila krajem avgusta prošle godine. To se dogodilo u Beču. Dobio sam tu informaciju nakon što smo se rastali u oktobru. Osoba koja mi je to rekla nema razloga me lagati. Tada se pisalo se da me je varala sa Emirom Dulovićem ali nije u pitanju on. Riječ je o muškarcu koji je svima poznat, ali za sada neću da otkrivam njegov identitet. Ukoliko bude nastavila me prozivati, otkrit ću s kim me je varala - ispričao je Miladinović, kako prenose srbijanski mediji. 

Andreana Čekić mu je odgovorila putem društvenih mreža.

- Šta je, Ivane? Sad se igramo igrice "ako sam ja varao i ti si varala"? Voljela bih da jesam, jer si zaslužio. Ovako samo još dublje toneš u svoj očaj, pokušavajući se prati od jasnih dokaza. Stisni petlju pa optuži nekog nedužnog. Smisli opet na brzinu nešto. I, da, shvati da nisi zvijezda, samo si prosječan klavijaturista koji nikada neće biti A liga i da nisi frajer kada pljuješ žene, a posebno ne onu koja ti je sve u životu dala. Snimaj svoje kavere sa svojom dragom i budi sretan - poručila mu je pjevačica.

Međutim, to nije jedini Ivanov odgovor koji je "zaparao" uši Andreani, te je na društvenim mrežama podijelila njegove riječi. 

- Ta priča nema veze s mozgom. Ona tvrdi da sam je varao sa Gabrijelom zato što smo pet dana poslije svadbe se dopisivali. Andreana hoće da se opere od ove priče sa oženjenim tako što napada mene. Nije mi branila se viđati sa Gabrijelom, ali me je uvijek poprijeko gledala ako mi stigne poruka od nje. Smetalo joj je što smo u kontaktu. Sada se Gabrijela i ja viđamo svakodnevno bez ikakvih problema.

- Ko razumije shvatit će - kratko je poručila Andreana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.