ZVIJEZDE

Kajli Minog pustila u javnost privatne snimke ljubavi s pokojnim pjevačem

Na njima se jasno vidi da su bili ludo zaljubljeni

E. Š. / Avaz.ba

11.6.2019

Burna romansa između Kajli Minog (Kylie Minogue) i pokojnog pjevača INXS-a Majkla Hačensa (Michael Hutchence) iako je završila prije 28 godina i dalje intrigira javnost.

Australska diva je producentima novog dokumentarca o prerano preminuloj rok zvijezdi dala i svoje privatne snimke, na kojima se jasno vidi da su bili ludo zaljubljeni, pokušavajući izgraditi svoju vezu usred najveće popularnosti. 

Tako novi dokumentarni film, nazvan po najvećem hitu INXS-a "Mystify", uz brojna svjedočanstva Hačensu, sadrži i intervju s Kajli Minog (51) koja dosad baš i nije puno pričala o njihovoj ljubavnoj vezi. Ipak, ovog je puta s javnosti podijelila brojne detalje, pa i onaj da je Majkl - zakasnio na njihov prvi dejt. 

- Bila sam u Hong Kongu s menadžerom, majkom, frizerom i šest plesača. Vrijeme je prolazilo, a njega nigdje. Napokon se pojavio, izišli smo vani i odmah je bilo nečeg između nas - prisjetila se pjevačica. 

U dokumentarcu koji će svjetlo dana ugledati 4. jula Kajli je priznala i da je Majkl prekinuo s njom, ali je na kraju napravio puno veću dramu nego što je očekivala. Godine 1991. organizirao joj je let iz Japana do Njujorka i obavijestio je da želi prekinuti. 

- Majkl je bio na podu, na sve četiri, plakao je - priznala je Kajli Minog.

Hačens je u novembru 1997. pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Sidneju, a do danas je ostao jedna od najvećih rok ikona svih vremena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.