SARAJEVO

Džejla: Lijepo mi je i uživam

Obišla sam redakciju i impresionirana sam, pozitivna je atmosfera i sve izgleda veoma uzbudljivo – kazala je Ramović

Ramović: Druženje s novinarima i urednicima “Dnevnog avaza”. M. Kadrić

Piše: Fu.M.

3.7.2019

Pobjednica “Zvezda Granda” Džejla Ramović posjetila je jučer redakciju “Dnevnog avaza”. U ugodnom razgovoru s novinarima i urednicima najtiražnijeg i najutjecajnijeg lista u zemlji mlada pjevačica zahvalila je na podršci koju je dobila tokom popularnog muzičkog takmičenja.  

- Hvala vam mnogo na podršci. Obišla sam redakciju i impresionirana sam. Pozitivna je atmosfera i sve izgleda veoma uzbudljivo – kazala je Ramović.

Otkako je pobijedila u “Zvezdama Granda”, kaže da se njen život dosta promijenio.

- Svakog dana me očekuje nešto novo i svaki dan mi je uzbudljiv i drugačiji. Predivan je osjećaj. Baš mi je lijepo i uživam u svemu ovome – istaknula je Džejla.

Priznaje da, iako je bila veliki favorit, nije razmišljala šta je očekuje nakon šoua.

- Nisam očekivala da će interes ljudi i javnosti za mene biti ovoliki. Mlada sam, ali naravno, ovo je pozitivno. Zaista sam iznenađena – kazala je Ramović.

Na kraju je dodala da će se uskoro pridružiti svojoj mentorici na takmičenju Mariji Šerifović na nekim njenim nastupima.

- Ovog ljeta ne namjeravam previše raditi. U planu je nekoliko koncerata sa Marijom, a već imam zakazano i nekoliko samostalnih nastupa. Ovo je za mene sve novo i treba mi vremena i da se uhodam – kazala je Ramović te je dodala da će avgust iskoristiti za odmor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.