SILIKONSKE LJEPOTICE

Pogledajte pet najljepših balkanskih starleta

Od fudbalera, do premijera, ove mace san su svih milionera

Stanija, Maca i Soraja. Arhiv

Piše: Al. H. / Avaz.ba

19.9.2019

Starleta je zanimanje koje je u Americi prihvaćeno kao zvijezda u usponu. Na Balkanu starleta označava lijepu djevojku koja mnogo ne radi a ima velike izvore prihoda. Uglavnom bivaju povezane sa kriminalnim miljeima, prostitucijom, fudbalerima, osnovano ili ne sami prosudite. Ono što naglašavaju jeste fakultetsku diplomu, ako je imaju. Mnoge od njih su se slikale za Playboy, snimale filmove, spotove, bile učesnice rijeliti programa, pokušavale da budu pjevačice, spisateljice, voditeljice, ali u osnovi to sve završi prije nego li je i počelo. To su silikonske ljepotice koje su svoj izgled i osobnost unovčile na svoj način. Najveća tuga ovakvih pojave jeste što postaju idoli mladim djevojkama koje mislile da sve mogu dobiti bez truda i zalaganja. 

U nastavku teksta donosimo vam 5 najpoznatijih balkanskih starleta.  

Tamara Đurić

Tamara Đurić u krevetu - Avaz
Starleta Tamara Đurić u kutatilu - Avaz
Tamara Đurić krenula u izlazak - Avaz
Tamara Đurić na plaži - Avaz
Tamara Đurić - Avaz
+3

Tamara Đurić je srbijanska starleta koja je rođena četvrtog novembra 1987. godine u Smederevskoj Palanci. Ova intrigantna i atraktivna starleta svoju popularnost je stekla učešćem u rijaliti programu "Farma" gdje je osvojila visoko drugo mjesto. Tamara je najpoznatija beogradska klaberka koja je dovođena u vezu sa starijim muškarcima. O Tamari su se ispredale mnoge priče, ali ona je sve to demantovala, koliko uspješno sami prosudite. Ova starleta se okušala kao pjevačica i kao model u nekoliko spotova, ali nigdje se nije dugo zadržala. Nakon kobne borbe za život ,prije nekoliko godina, kad su joj popucali slikoni, Tamara je danas voditeljica rijaliti programa "Zadruga".

 Zasigurno da je ovo djevojka za kojom uzdišu mnogi muškarci.   

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić u hotelskoj sobi - Avaz
Soraja Vučelić na krevetu - Avaz
Soraja Vučelić - Avaz
Soraja Vučelić u izlasku - Avaz
Soraja Vučelić na plaži - Avaz
+3

Soraja Vučelić je srbijanska starleta rođena 16. Novembra 1986. godine u Kninu. Soraja je djevojka koja je imala teško djetinjstvo. Naime, ona je odrastala bez oca u hraniteljskoj porodicu.

Ovo je rijedak primjer starlete koja ima i fakultetsko obrazovanje.

Soraja je svoju popularnost stekla u rijaliti programu "Veliki Brat" gdje je osvojila šesto mjesto. Nedugo poslije toga ona je odnijela pobjedu i na takmičenju za Plaxboy zečicu. O ovoj starleti ispredale su se razne priče a pogotovo one u vezi prostitucije. Ipak, starleta se s tim pokušala izboriti na svoj način, a njen je način tužba. Tužila je svakoga koje je spomenuo u tom kontekstu. Također, dovođena je u vezu i sa fudbalerima,sa starijim bogatašima, ali čini se da su joj te priče manje smetale, pa je svoje oružje, tužbu, odložila.

Soraja je svoje prve slikone ugradila sa 18. godina, a zasigurno je da je ova starleta san većine muškaraca.  

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević na plaži - Avaz
Stanija Dobrojević na bazenu - Avaz
Stanija Dobrojević - Avaz
Stanija Dobrojević u odjeći Baba Mrazice - Avaz
Stanija Dobrojević - Avaz
+3

Stanija Dobrojević je srbijanska starleta koja je rođena 17. Marta 1985 godine u Virovitici. Stanija je svoju popularnost stekla u učešćem u rijaliti programima gdje je uvijek postizala dobar plasman. U skoro svakom rijalitiju bi našla po ljubav svog života koje bi nakon završetka rijalitija prestale to bivati. Ova starleta je bila jedina djevojka sa balkasnkih prostora koja je bila u carstvu kod Hju (Hugh) Hefnera, i time se ponosi, kao i svojom faklutetskom diplomom. Dovođena je u vezu sa starijim bogatašima, fudbalerima, prostitucijom, čak se okušala i kao pjevačica, ali je i to brzo propalo.

Stanija ne krije da je uradila nekoliko estetskih operacija, a pola Balkana uzdiše za njom. 

Ava Karabatić

Starleta Ava Karabatić - Avaz
Ava Karabatić u restoranu - Avaz
Ava Karabatić na stolu - Avaz
Ava Karabatić pozira - Avaz
Ava Karabatić - Avaz
+2

Ava Karabatić je starleta koja je rođena u 20. Maja 1988. godine u Splitu. Ova starleta je završila Farmaceutski fakultet ,i voli za sebe da kaže da je kraljica drame.  Ava nikada nije krila svoju intimu, i uvijek je davala do znanja da voli žestoke momke. Ona je učesnica mnogih rijaliti programa u regionu u kojima nije osvajala visoka mjesta, ali zasigurno da je ostavljala traga. Lomila je srca mnogim poznatim i bogatim momcima, ali ni sa jednim do sada se nije skrasila. Ova starleta se slikala za Playboy, a pored tih poslova oprobala se i u nečemu drugom. Naime, ona je snimila pjesmu i spot pod nazivom "Tri puta na dan" u provokativnom izdanju, ali poslije tog singla svoju muzičku karijeru nije nastavila. Ava je trenutno književnica i voditeljica u rijaliti programu "Parovi".

Senada Nurkić

Senada Nurkić pozira - Avaz
Senada Nurkić u golišavom izdanju - Avaz
Senada Nurkić - Avaz
Starleta Senada Nurkić - Avaz
Senada Nurkić u liftu - Avaz
+3

Senada Nurkić- Maca je starleta koja je rođena devetog marta 1991. godine u Tuzli. Potiče iz veoma siromašne porodice, a san joj je da postane pjevačica. Senada je postala poznata po svojim obnaženim snimcima na Youtubu, a nedugo poslije toga i u učešću u rijaliti programu "Parovi". Dovođena je u vezi sa prostitucijom, ali također i u vezu sa oženjenim muškarcima. Nadimak diskrecija dobila je nakon svog odgovora na pitanje "Da li se neki muškarac zbog nje razveo?“, odgovorila je: "Nema potrebe za tim. Diskrecija zagarantovana.“ Poslije učešća u rijaliti programu Maca je snimila i nekoliko pjesama, ali njena karijera tu je počela i završila. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.