ČESTITKE

Mala plava danas slavi 39. rođendan

Jednu od najemotivnijih poruka uputila joj je sestra Kristina

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

25.9.2019

Nataša Bekvalac: Jedna od omiljenih pjevačica - Avaz
Bekvalac davno osvojila publiku - Avaz
Nataša Bekvalac mami uzdahe - Avaz
Nataši plava kosa postala zaštitni znak - Avaz
Bekvalac: Na pragu pete decenije - Avaz
+3

Jedna od omiljenih pjevačica na ovim prostorima Nataša Bekvalac danas je napunila 39 godina. Čestitke za rođendan počele su joj stizati već u samu ponoć, a dio njih je objavila i na Instagram storyjima.

Jednu od najemotivnijih poruka uputila joj je sestra Kristina.

- Nikad nisam ni ne umijem da živim bez tebe - napisala joj je Kristina.

Bekvalac je publiku davno osvojila, svojim glasom i stasom. Plava kosa je njen zaštitni znak, a mnogi smatraju da joj je to dalo i djetinji izgled. A zbog seksepilnog tijela, Nataša je uvijek mamila uzdahe. Ni danas se to ne mijenja, iako je na pragu pete decenije. Naziv jedne od posljednjih pjesama koje je radila zajedno s Cobyjem "Mala plava" postao je i njen nadimak.

Osim izgleda i vokalnih sposobnosti, Bekvalac je publiku osvojila i spontanošću i otvorenošću. A uprkos tome, njen život, brodolomi i događaji uvijek su se nalazili na naslovnim stranama. Udavala se tri puta, ali vjeru u ljubav nije izgubila nikada. 

U posljednje vrijeme često je tema na društvenim mrežama zbog izjava koje daje poput onih "Koliko su me prosili, malo sam se udavala", "Vječito sam u finansijskim problemima - otkad sam se rodila", "Kad neko kaže 'udaja', ja se okrećem i gledam ko me zove", "Na kojem vjenčanju si sebi bila najljepša? Nataša: Bit ću na četvrtom", "Gledajte mene i radite sve obrnuto"...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.