LJEPOTICA

Nataša Bekvalac se pita "kad će bol proći"

Govorila je o teškom periodu koji je prošla

Bekvalac: Oduševila i modnom kombinacijom. Instagram

Piše: N. Aj.

17.10.2018

Pjevačica Nataša Bekvalac gostovala je na jednoj od srbijanskih televizija, a u emisiji je govorila o teškom periodu koji je prošla. 

Lijepa pjevačica je smogla snage da s gledaocima i fanovima podijeli svoja osjećanja nakon fizičkog nasilja od IT stručnjaka Luke Lazukića. Ovaj incident desio se još u aprilu, nakon čega je Nataša podnijela tužbu protiv njega, ali i zahtjev za razvod braka.

Bekvalac je i na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s gostovanja, a pratioce je oduševila njena modna kombinacija.

- I kad će ova bol da prođe - napisala je Bekvalac u opisu fotografije, a upravo ova rečenica je dio njene nove pjesme "Mala plava", koju je nedavno objavila.

Fanovi, koji su joj inače bili velika podrška u teškim trenucima, obasuli su je pozitivnim komentarima, hvaleći i njen izgled, ali i snagu koju je pokazala svih ovih mjeseci.

- Ona je toliko divna, prizemna, normalna i jednostavna. U njoj živi djevojčica koja nije iskvarena i koja čeka da je neko voli baš onoliko koliko ona te ljubavi ima u sebi, a to je cijeli kosmos, i odatle dolazi sva ta njena spontanost, a to je i suština življenja - glasi jedan od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.