LJEPOTICA U BIJELOM Pogledajte dosad neviđene fotke sportskog događaja godine

Procurile fotografije s Nadalovog vjenčanja: Zašto svi pričaju o vjenčanici?

Avaz.ba
21.10.2019 17:52

Par se vjenčao nakon 14 godina veze

Foto: Agencije

Poslije 14 godina, drugi teniser svijeta Rafael Nadalodlučio je da sa svojom izabranicom Meri Perelo  stane na ludi kamen, a nakon što su procurile fotografije, svi samo pričaju o vjenčanici.

Par je izgovorio sudbonosno "da" na Majorki pred nekoliko stotina zvanica, među kojima su bili Kristijano Ronaldo, Enrike Iglesijas, Ikera Kasilasa i mnogih drugih.

Iako zvanice nisu smjele da koriste mobilne telefone, fotografije para našle su put do medija.

  •  Detalji u gornjem dijelu vjenčanice napravljeni su od divne francuske čipke, a ručno vezena tkanina je ukrašena nježnim i delikatnim uzorkom s cvjetnim motivima
    Detalji u gornjem dijelu vjenčanice napravljeni su od divne francuske čipke, a ručno vezena tkanina je ukrašena nježnim i delikatnim uzorkom s cvjetnim motivima Foto: (Agencije)

Najviše pažnje medija privukla je vjenčanica koju je nosila mlada, a riječ je o dizajnu koji potpisuje Rosa Klara, a kojim je uspešno spojena prefinjenost i odvažnost.

Detalji u gornjem dijelu vjenčanice napravljeni su od divne francuske čipke, a ručno vezena tkanina je ukrašena nježnim i delikatnim uzorkom s cvjetnim motivima.
  • Sve pohvale za izgled mlade
    Sve pohvale za izgled mlade Foto: (Agencije)

Donji dio je s druge strane veoma jednostavan, u stilu balskih haljina i izrađen je od svilenog krepa.

- Nevjerovatno smo ponosni što smo učestvovali u ovako važnom danu - rekla je dizajnerka.

Komentari

NA VRH