SVIJET SLAVNIH Biografija slavnog muzičara podigla veliku buru

Elton Džon: Madona je jeftina striptizeta

Nisam to smio reći, izvinio sam se

Avaz.ba

Elton Džon I Madona: Pale su teške riječi

Foto: Agencije


Biografija slavnog Eltona Džona (John, 72) izazvala je veliku pažnju javnosti. Osim što progovara o svojoj burnoj prošlosti, otkrio je i neke detalje iz života poznatih kolegica.

Tako je optužio Madonu (Madonna, 61) kako je bila neljubazna i zla prema Lejdi Gagi (Lady, 33). Osvrnuo se na intervju iz 2012. u kojem je Madona ocrnila Gaginu pjesmu "Born This Way", jer zvuči slično kao njen hit "Express Yourself" iz 1989.  

- Shvatam da je Gagin singl "Born This Way" definitivno zvučao slično kao i "Express Yourself", ali nisam shvatio zašto je Madona bila tako neljubazna i zla u cijeloj toj situaciji, umjesto da to shvati kao kompliment. Posebno zato što tvrdi da se zauzima za žene - napisao je u memoarima.

Prije sedam godina, za vrijeme spornog intervjua, Džon je nazvao Madonu ''noćnom morom i jeftinom striptizetom''.

- Bio sam uzrujan i rekao sam poprilično užasne stvari o njoj na australskoj televiziji. Možete zaključiti iz snimka da to nije bio dio intervjua, već da sam između snimanja pričao sa starim prijateljem. Uprkos tome, moje su riječi završile na televiziji. Ipak, nisam to smio reći. Izvinio sam se - objasnio je Džon.

Više o temi Elton John

SVIJET SLAVNIH
Elton Džon: Kokain je užasan
SUDBINE
Elton Džon za dlaku izbjegao smrt

Više o:

Elton John Madonna
NA VRH

Podijeli članak na