HOLIVUD

Mišel Fajfer: Imala sam sreće što sam upoznala Dejvida

U ljubavi više od 25 godina

Keli i Fajfer: Velika ljubav. Agencije

Avaz.ba

29.10.2019

Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer, 61) i njen supug Dejvid Keli (David E. Kelley) spojio je sastanak naslijepo 1993. godine, i to u kuglani. Ona je prelijepa i uspješna holivudska diva, a on jedan od vodećih TV producenata.

Mišel je bila san mnogih uspješnih, bogatih i naočitih muškaraca, a skrasila se uz Dejvida. U ljubavi su tako više od 25 godina.

Vjenčali su se deset mjeseci nakon što su se upoznali, 13. novembra 1993. godine. Čak i prije nego što je upoznala Kelija, glumica je započela proces usvajanja, a u martu 1993. postala je majka novorođene djevojčice Klaudije Rouz Fajfer ( Claudia Rose). U avgustu 1994., glumica je rodila sina Džona Henrija (John Henry).

- Izabrala sam Dejvida i nikad se nisam pokajala. Verujem da sam imala sreće kao niko... Čak i sada, 25 godina od našeg prvog sastanka, ne prihvatam sve zdravo za gotovo - ispričala je Mišel novinarima.

Mišel je godinama bila daleko od filmske industrije, a sada se vratila i blista kao u najboljim danima, kad je žarila i palila u „Licu s ožiljkom“, „Zori očajnika“, „Fantastičnoj braći Bejker“, „Opasni vezama“, a sada i u „Gospodarici zla 2“.

Neodoljiva i blistava, i dalje je nedodirljiva za sve osim za Dejvida, ali priznaje da je velika sreća što on nije pobjegao od nje.


Neodoljiva Mišel Fajfer - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.