BEZVREMENSKE LJEPOTICE

Vitke noge Ane Sasso

Još se može pohvaliti zavidnom linijom

L. K. P. / Avaz.ba

2.12.2019

Sasso: Još uvijek ima zavidnu figuru - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+7

Ana Sasso jedna je od najljepših misica bivše Jugoslavije. Nedavno je proslavila 56. rođendan, no i dalje se može pohvaliti zavidnom linijom.

Na svom profilu na društvenoj mreži objavila je seriju fotografija u uskim trapericama i mini suknji i time istakla svoje vitke noge. Ana objavljuje i videa dok vježba u teretani. Odavno živi daleko od očiju javnosti, no svojevremeno je za medije izjavila da vježba tri puta sedmično u teretani i trči.

Vježba od svoje 18. godine. Prijatelji je zezaju da je proždrljivica jer ne pazi na ishranu i jede sve osim ananasa koji ne voli.

U svijet šoubiza se probila hostesirajući na Splitskom festivalu 1981. Tada je snimila prvu reklamu za „Pipi“, a dvije godine poslije i drugu. Postala je i Miss Jugoslavije 1983. Na poziv jedne strane agencije otišla je na kasting u London, gdje je trebala snimiti katalog.

Tadašnji dečko Nikša nije bio oduševljen time pa je pitala agenciju može li on s njom na snimanje. Agencija to nije odobrila i Ana je odustala od snimanja.

Trenutno živi na relaciji Split - Zagreb, u kojem provodi dio vremena zbog dečka, splitskog hirurga Hrvoja Tomasovića. Upoznali su se u bolnici, a osvojio ju je jednostavnošću, iskrenošću i spontanošću. Ana je priznala da je prije Hrvoja imala turbulentan život.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.