USPJESI Ajdin Sefer u kampanji poznate kompanije JBL

Lice Mostarca obilazi svijet

Reklama u kojoj se nalazi naš maneken i glumac, stigla i do daleke Indonezije

A.HODŽIĆ
05.12.2019 22:44

Ajdin Sefer

Foto: Facebook

Mostarac Ajdin Sefer pojavio se u reklami poznatog američkog brenda JBL, koji je poznat po najskupljoj audioopremi. Sefer ni slutio nije da će reklama iz Los Anđelesa s njegovim likom stići i do daleke Indonezije.

Ponosan sam

- Prijateljica mi je poslala fotografiju mog postera u Indoneziji, ponosan sam da smo stigli tako daleko. Inače, za ovaj brend radio samreklamu i slikanje – rekao nam je Sefer.

Naš maneken i glumac uspio je još jednom da svojim likom obiđe svijet, prvi put se to desilo prije nekoliko godina, kad se pojavio u glavnoj ulozi spota Lejdi Gage (Lady) G.U.Y., što mu je bila odlična ulaznica za daljnje poslove.

Tajms Skver

Sefer se prošle godine pojavio i na mjestu o kojem brojni manekeni i glumci širom svijeta sanjaju, na Tajms skveru u Njujorku, gdje je na videozidu na ovom čuvenom mjestu osvanuo kao jedan od likova iz animiranog filma „Izbavitelji“ ispred kompanije „Disney“.

Lijepo ponašanje

- Sav onaj ahlak, to jeste lijepo ponašanje, koji su roditelji donijeli iz Bosne i Hercegovine, prenijeli su na mene. Trudim se da ne zaboravim maternji jezik, družim se s ljudima koji vuku iste korijene i nikad neću zaboraviti ko sam i odakle sam – rekao nam je svojevremeno Sefer.

NA VRH