PLAVA KRV

Božićna čestitka bez Kejt Midlton

Svim pratiocima želimo sretan i opuštajući božićni dan

Porodična božićna čestitka bez Kejt Midlton. Agencije

Piše: Avaz.ba

25.12.2019

Upravo u vrijeme Božića princ Vilijam (William) i Kejt Midlton (Kate Middleton) podijelili su novu porodičnu fotografiju sa sve troje svoje djece, sinovima princem Džordžom (Georgeom) i princem Luisom (Louisom) te kćerkom, princezom Šarlot (Charlotte).

Crno-bijeli snimak prikazuje vojvodu od Kembridža kako svom najmlađem sinu, 20-mjesečnom Luisu daje poljubac u obraz.

Džordž (6) sjedi na stolici, nosi sako i kratke hlače, dok Šarlot (4) stoji između svoje braće. Obučena u jaknu i haljinu, a ruke su nježno položene na Luisova ramena.

Međutim, ono što je sve iznenadilo jeste da na božićnoj porodičnoj čestitki nedostaje Kejt.



- Sretan Božić! Ovu fotografiju vojvode od Kembridža, princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa, vojvotkinja od Kembridža je snimila u Norfolku početkom ove godine. Svim pratiocima želimo jako sretan i opuštajući božićni dan – stoji u opisu fotografije koju je podijelila Kensington palača.

Novi porodični portret podijeljen je samo nekoliko dana nakon što je objavljena nova fotografija britanske linije sukcesije na kojoj su Džordž i Vilijam skupa s princem Čarlsom (Charles) i kraljicom Elizabetom II. Slika je bila u sklopu inicijative "Zajedno na Božić" i prikazala ih je kako pripremaju specijalni božićni puding u Bakingamskoj palači.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.