HOLIVUD

Nova karijera Breda Pita

"Brioni" će uskoro pustiti liniju sa potpisom Breda Pita, i to na najekskluzivnijim komadima odjeće, uključujući i limitiranu kolekciju odijela i smokinga

Bred Pit. Agencije

Avaz.ba

17.1.2020

Sve je izglednije kako bi se Bred Pit (Brad Pitt) na ovogodišnjoj dodjeli Oskara, gdje je nominiran u kategoriji za najbolju mušku sporednu ulogu, mogao pojaviti u odijelu koje je sam dizajnirao. Modna kuća "Brioni", poznata, između ostalog, po elegantnim odijelima po mjeri, pohvalila se kako je ostvarila zanimljivu saradnju sa slavnim glumcem.

Ovo je prva modna kampanja za holivudskog zavodnika, koji je, osim toga, snimio tek reklamu za parfeme "Chanel No. 5". 

Osim što je pozirao u elegantnim odijelima i smokinzima, Bred se, navodno, primio i dizajniranja, a iz Briona su pustili tek kratko saopćenje:

- "Brioni" će uskoro pustiti liniju sa potpisom Breda Pita, i to na najekskluzivnijim komadima odjeće, uključujući i limitiranu kolekciju odijela i smokinga.

U odijelu ove marke glumac je stigao i na nedavno održane Zlatne globuse, gdje je osvojio nagradu za najbolju sporednu ulogu, a u njihovim smokinzima se pojavio i na filmskim festivalima u Kanu i Veneciji prošle godine.

Osim Pita, zaštitna lica "Brionija" prijašnjih godina bili su  Pirs Brosnan (Pierce Brosnan), Entoni Hopkins (Anthony Hopkins) i Semjuel L. Džekson (Samuel L. Jackson).

Bred Pit. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.