MUZIKA

„Who See“ 3. aprila u kultnom klubu "Sloga"

Njihovi najveći hitovi su „Đe se kupaš“, „Reggaeton Montenegro“, „Bar-Bari“, „Nemam ti kad“, „Nije preša“...

„Who See“: Crnogorski hip-hop duo. Agencije

Piše: L. K. P. / Avaz.ba

25.2.2020

Crnogorski hip-hop duo „Who See“, koji čine Noyz i Dedduh, dolazi direktno s pjene Jadranskog mora u naš glavni grad. U kultnom sarajevskom klubu "Sloga" nastupit će 3. aprila, a koncert organizira „Sarajevodisk“.

Na muzičkoj sceni su od 2000. godine. Iza sebe imaju četiri albuma, a na petom upravo vrijedno rade. Vlasnici su više regionalnih nagrada MTV EMA Adria Act (2012.), MTV Double Platinum Award (2012.), MTV Double Platinum Award (2013.), MAC (2019.), MAC (2020.)... i učesnici na svim relevantnim muzičkim festivalima u Crnoj Gori i regionu.

Između ostalog, potrebno je dodati da su predstavljali Crnu Goru na Eurosongu 2013. godine, kao i da su učestvovali u kampanji Ujedinjenih naroda ”16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”, te projektu Kotor Arta "Kotor 1979" povodom obilježavanja 40 godina od strahovitog zemljotresa koji je zadesio Crnu Goru.

Njihovi najveći hitovi su „Đe se kupaš“, „Reggaeton Montenegro“, „Bar-Bari“, „Nemam ti kad“, „Nije preša“, ''Naselje'', ''Daj ga na gas'', ''Pucacina po Budvi'', ''Igranka''...


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.