SIGURNOST

Trudna Keti Peri u samoizolaciji

Odsjela u istom hotelu kao i zaraženi Tom Henks i Rita Vilson

Peri: Otkazala nastup i intervjue. Agencije

M. S. S. / Avaz.ba

14.3.2020

Tek što je potvrdila da je trudna te u spotu za svoju novu pjesmu "Never Worn White" na kraju videa otkrila trudnički stomak, pjevačica Keti Peri (Katy Perry) i njen partner, glumac Orlando Blum (Bloom) odlučili su otkazati svoje vjenčanje zbog straha od koronavirusa. Nakon panike i sumnje na koronavirus u njenoj diskografskoj kući, pjevačica je odmah samoinicijativno završila u karantinu.

Jedan nastup na kojem je trebala pjevati automatski je otkazan, kao i svi dogovoreni intervjui s pop zvijezdom, a ona se zaključala u hotelsku sobu u Sidneju, gdje je u samoinicijativnom karantinu provela sljedeća 24 sata do leta, nakon kojih je napustila je Australiju

"Daily Mail Australia" prenosi kako je Peri samo nekoliko minuta pred polazak i nastup dobila upute kako je pametnije da se ne pojavljuje u dvorani koja će biti prepuna ljudi, a onda je sve naprasno otkazano.

U Australiji je u ovom trenutku dvjestotinjak slučajeva zaraze koronavirusom, a samo nekoliko dana prije nego što je pop zvijezda odsjela u luksuznom hotelu ''Park Hyatt'', u istom su bili smješteni zaraženi Tom Henks (Hanks) i Rita Vilson (Wilson) pa menadžment pjevačice ništa nije želio prepustiti slučaju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.