TRENING

Poznati i u izolaciji održavaju formu

Vrijedno rade na svojoj figuri

Banderas: Kućnim treningom do željene forme. Agencije

Avaz.ba

26.3.2020

Poznate ličnosti ne dozvoljavaju da se ulijene tokom perioda izolacije zbog pandemije koronavirusa, te i dalje vrijedno rade na svojoj figuri i formi, i to bez trenera i teretana, u svom domu.

Hrvatska voditeljica Fani Stipković otkrila je na koji način održava dobru formu i zdrav duh s obzirom na to da u karanteni u Madridu boravi više od dvije sedmice. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj izvodi zahtjevnu joga pozu, a koja utječe na nestanak nervoze i anksioznosti.

- Pretvori mrak u svjetlo. Ostani doma, zajedno možemo ovo pobijediti - napisala je Fani.

Vježbanjem kod kuće pridružio se i španski glumac Antonio Banderas. On u 59. godini, misli na svoje zdravlje i sigurnost i ostaje u kući. Međutim, njega to ne sprječava da kućnim treningom održava formu.

Sada, kada dane provodi u kući, na svom Instagram nalogu je pokazao je svoje trbušnjake, i istakao da da ga karantin neće spriječiti da takve trbušnjake održi.

Kako je čitav svijet stao dok traje pandemija koronavirusa, tako se i britanska kraljevska porodica povukla u izolaciju. Kraljica Elizabeta nalazi se u privatnoj rezidenciji u dvorcu Vinsdoru, a vojvode od Kembridža Kejt Midlton (Kate Middleton) i princ Vilijam (William) izolirali su se na svom seoskom imanju u Norfolku, gdje inače provode ljetne praznike s djecom. 

Mnogi su se zato zapitali kako Kejt održava liniju dok ne može u teretanu i kakvim se aktivnostima bavi da bi skratila duge sate.   

U stankama između porodičnih i kraljevskih dužnosti, vojvotkinja svoju liniju i formu održava igrajući tenis na terenu koji imaju u dvorištu. 

Midlton: Uživa u tenisu. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.