SIMPTOMI

Oglasili se iz benda "Rammstein": Lindeman nema koronavirus

Nakon što su mediji prenijeli vijest da muzičar ima koronavirus

Lindeman: Smješten u bolnicu po preporuci doktora. Agencije

Avaz.ba

29.3.2020

Nakon što su mediji širom svijeta prenijeli vijest njemačkog "Bilda" da muzičar Til Lindeman (Till Lindemann) ima koronavirus, povodom toga oglasio se i njemački rok bend "Rammstein", u kojem je Til frontmen.

- Til Lindeman jučer navečer smješten je u bolnicu na preporuku doktora benda. Proveo je noć na odjelu intenzivne njege u bolnici, ali premješten je jer se osjeća bolje. Test na koronavirus bio je negativan - napisali su članovi benda na Facebook stranici.


Til je sredinom marta imao koncert u Moskvi, a kad se vratio u Berlin, dobio je visoku temperaturu. Hitna pomoć dovela ga je u bolnicu u kojoj se testirao na koronavirus, a tad su njemački mediji napisali kako se ispostavilo da je pozitivan.

Fanovi benda koji su bili na spomenutom koncertu kažu kako je Til bio energičan kao i uvijek te nije pokazivao znakove bolesti.

- Ne bi se nikad reklo da je bolestan, barem se nije vidjelo ni čulo. Sada me samo strah onih u prvim redovima jer šta ako su se zarazili, a možda smo i mi u zadnjim izvukli deblji kraj - pisali su fanovi benda. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.