EKSKLUZIVNI SERIJAL

Đir sa Memom / Sanja Stanković: Vidim sebe kao majku, ne treba mi žena

Otkriva i šta je radila na stadionu u Milanu i u kakvoj je relaciji s nogometašem Lukom Jovićem

Piše: Avaz.ba

3.4.2020

Gošća večerašnjeg izdanja ekskluzivnog serijala "Đir sa Memom" je atraktivna pjevačica i učesnica rijaliti programa Sanja Stanković, koja je u žižu interesiranja došla nakon veze s Jovanom Tomić, poznatijom kao Matora. 

Iako je već duže vremena u vezi s djevojkom, mediji je neprestano povezuju s različitim muškarcima kako iz svijeta biznisa tako i sporta. No, Sanja tvrdi da nije bila s muškarcem otkako je u emotivnoj vezi s Matorom. 

- U kući imamo strepon, to ti vještački pe*** - rekla je Sanja u emisiji, objašnjavajući iznenađenom Memi kako je "skontala da je muško u vezi". 

Sanja objasnila Memi da je ona muško. Avaz

Ranije je živjela s vjerenikom, ali nikad nije bila u bračnoj zajednici, jer, kako kaže, niko "ne može da je trpi". 

- Ja sam teška - rekla je Sanja. 

Ipak, ističe da je Matora podnosi i da joj je bila vjetar u leđa kada se počela baviti muzikom. 

- Svašta pišu, da je varam s frajerima, da imam momke fudbalere, da mi se bivši frajer vratio... Nemam nikoga - tvrdi Sanja. 

Otkriva i šta je radila na stadionu u Milanu i u kakvoj je relaciji s nogometašem Lukom Jovićem. 

- Zanimljivo u mom životu, od toliko, da izvineš, jeb***, nemam nijednog - kaže Sanja. 



Na spomen Matore promijenila raspoloženje. Avaz

Rijaliti program u kojem učestvuje njena djevojka kaže da gleda, ali nije sigurna da je Matora ta s kojom želi ostati "i u dobru i u zlu". 

- Svi moji prijatelji su prihvatili nekako tu vezu zato što su smatrali da je to prolazna faza u mom životu. Ja vidim sebe kao majku, ne mogu ništa da pričam unaprijed. Ja sam rekla, mogu da imam dijete, ne treba mi niko, ni muž, ni žena - kaže Sanja. 

Ističe da joj se mnoge stvari u rijalitiju ne dopadaju te da će razgovarati kada Matora izađe. Na pitanje Meme znači li to da će raskinuti, Sanja odgovara:

- Nisam rekla da raskinemo, treba razgovora, vidjet ćemo šta ćemo i kako ćemo poslije, iz razloga što je ona napravila sr*** kad je bila napolju, pa ja poslije saznala - rekla je, između ostalog. 



Svakodnevno joj se javljaju fanovi. Avaz

Ipak, tokom điranja, Sanja o vezi s Matorom govori u prošlom vremenu te navodi kako je super prijatelj.

- Nisam svetica, ja sam grešna i sve to, ali dok sam bila s njom u vezi, dok nije ušla u zadrugu i dok se nisu te neke stvari izdešavale, dok ja nisam saznala, ja sam bila mirna k'o bubica - kaže Sanja. 

Ističe i kako je "ljudi ne ostavljaju na miru" od kada su "čuli da je slobodna". 

Šta je još Sanja otkrila tokom điranja, te zbog čega se Memo u nekoliko navrata pogubio u razgovoru, pogledajte u videu. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.