ZADRUGA

Sanja Stanković konačno otvorila dušu i progovorila o Matorinom vjenčanju: Maštale smo o svadbi zajedno

Probala sam sa njom, bilo mi je lijepo, ali nije trajalo

Sanja Stanković. Instagram

Kurir

22.7.2023

Bivša zadrugarka Sanja Stanković pojavila se na proslavi 31. rođendana voditeljice Ane Radulović, gdje je otkrila kako se osjećala kada je njena bivša partnerka Jovana Tomić Matora stupila u brak sa Anitom Stanojlović.

- To sa Matorom je završeno poglavlje za mene. Ja i dalje i ne znam zašto mene ljudi zovu za komentar kada se nešto dešava u njenom život - izjavila je Sanja, a onda je priznala da je tokom veze sa Jovanom maštala o svadbi:

Sanja Stanković. Instagram

- Pričale smo o tome, maštale smo o svadbi zajedno. Probala sam sa njom, bilo mi je lijepo, ali nije trajalo. Više u mom životu, žena neće biti, mislim emotivno - govorila je Stanković pa je pohvalila Matorin izbor i Anitu kao devojku.

Vjenčanje. Instagram

- Lijepa je djevojka baš, mlada je. Mora da poradi na nekim stvarima, želim im sve najbolje. Savjetovala bih je da neke stvari u tom odnosu s Matorom zadrži za sebe - završila je Sanja, a kako će Anita reagovati na njene riječi, ostaje da saznamo.

Podsjetimo, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora krunisale su svoju ljubav brakom po izlasku iz rijalitija "Zadruga 6". Nakon ceremonije održane u Crnoj Gori, gdje je sklapanje istopolnih brakova dozvoljeno, njih dvije su se vratile u Srbiju i otpočele zajednički život.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.