PANDEMIJA Holivudska glumica otkrila Džimiju Kimelu

Dženifer Aniston: Greška u karantinu

Avaz.ba
07.04.2020 13:25

Dženifer Aniston

Foto: Agencije

Dženifer Aniston (Jennifer, 51) ispričala je voditelju Džimiju Kimelu (Jimmy Kimmel) o velikoj grešci koju je napravila tokom boravka u karantinu zbog pandemije koronavirusa. Glumica je odlučila otkriti novi talent dok ima slobodnog vremena, a trenutno se nalazi u rezidenciji na Beverli Hilsu. Ispričala je kako se odlučila okušati u slikanju. Naručila je potrebni materijal, priručnike i paletu boja, a umjesto toga, stigla joj je gotova slika.  

Valjda sam naručila nešto drugačije od onoga što sam mislila. Htjela sam naručiti boje prema brojevima, ali ono što sam, zapravo, naručila je gotova slika - kazala je Aniston.

Problem je, između ostalog, što je slika ogromna pa je čak i u velikoj kući kao što je njena, teško naći prostor za to umjetničko djelo. Dženifer je tako postala vlasnica divovske slike, na kojoj se nalazi šarena žaba koja igra golf.  

- Kad pogledate ovu sliku, zapravo je vrlo teško pogoditi šta se nalazi na njoj - pojasnila je glumica te dodala da će se neko vrijeme držati podalje od online kupovine.

  • Dženifer Aniston
    Dženifer Aniston Foto: Agencije

Komentari

NA VRH