PANDEMIJA

Dženifer Lopez odgađa svadbu zbog koronavirusa

Ova situacija je utjecala na sve nas, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi

Lopez i Rodrigez: Morat ćemo pričekati i vidjeti za nekoliko mjeseci. Agencije

Avaz.ba

8.4.2020

Voditeljica Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres) u svom je popularnom šou ugostila latino divu Dženifer Lopez (Jennifer), ali ovaj put u kućnom izdanju. Voditeljica je Lopez pitala je li karantin utjecao na datum njenog vjenčanja s partnerom Aleksom Rodrigezom (Alex Rodriguez). Pjevačica je rekla kako će njihovo vjenčanje ipak morati pričekati, kao što je to trenutno slučaj sa svim parovima koji su planirali svadbu.

- Zapravo, ova situacija je utjecala na sve nas, pa ćemo vidjeti šta će se dogoditi. Iskreno, stvarno ne znam. Morat ćemo pričekati i vidjeti za nekoliko mjeseci, kako će se to sve odvijati - rekla je Džej Lo, a Elen joj je predložila da organiziraju vjenčanje na društvenoj mreži TikTok.

Aleks je pjevačicu zaprosio prošle godine u martu, nakon dvije godine veze.

- Sve što kaže, on to i napravi. Prvi put imam nekog kraj sebe ko želi da blistam i rastem. I radi sve da imam vremena za sebe. Sve što sam ostvarila ove godine, to sam i mogla samo uz njega, jer mi je davao podršku u svemu i nikad se nije osjećao ugroženo zbog toga - rekla je Lopez nedavno u razgovoru s televizijskom voditeljicom Oprom Vinfri (Oprah Winfrey).

Tada je otkrila kako joj ne igra nikakvu ulogu hoće li se udati za Aleksa.

- Bilo mi je smiješno. Prvo što sam pomislila kada me zaprosio je da se sigurno nećemo vjenčati za nekoliko mjeseci. Shvatila sam također i da su mi se sve one romantične stvari koje su me natjerale da se vjenčam tri puta, vratile - otkrila je glumica

Priznala je da njen zaručnik u potpunosti poštuje njene odluke. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.