SVIJET SLAVNIH

Monika Beluči: Uputila javnu kritiku bivšem mužu

Zabrinuta za roditelje

Posvećena majka. Arhiv

Avaz.ba

8.4.2020

Italijanska glumica Monika Beluči (Monica Bellucci), koja godinama živi u Francuskoj, priznala je u jednom intervjuu šta sve u vrijeme karantina mora da radi za svoje dvije kćerke 

Trenutno se nalazi u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusa i kaže da je ona jedina koja se brine o svojim kćerkama Devi (15) i Leoni (9), njihovoj školi i svakodnevnom životu.

Sve obaveze oko djece obavlja sama, jer njen bivši muž Vensan Kasel nije previše zainteresiran za to.

Jedna od najljepših glumica svih vremena živi s kćerkama u prelijepoj kući sa pogledom na okean na obali Francuske.

Uživa u sretnom braku. Instagram

Njen bivši muž sada je sretno oženjen francuskom manekenkom Tinom Kunaki (23), od koje je stariji 30 godina.

On je nedavno ponovo postao otac i preselio se u kuću u blizini Monikine.

Glumica je u intervjuu rekla da se njen svijet vrti oko dnevnih obaveza njenih kćerki.

Monika je tužna zbog trenutne situacije, jer bi željela da se njen bivši više posveti svojoj porodici, jer se, prema njenim riječima, ne bavi dovoljno zajedničkim kćerkama.

- Nadam se da će Vensan u jednom trenutku početi da brine o svemu ovome – rekla je Monika u intervjuu, a to je prva njena zamjerka i prozivka na njegov račun u posljednjih nekoliko godina.


Najviše je posvećena kćerkama. Arhiv

U ovom periodu kada nema snimanja, crvenih tepiha niti fotografiranja, prelijepa glumica imala je dosta vremena da razmisli o svemu, a posebno se brine o Italiji, gdje žive njeni roditelji, koji joj mnogo nedostaju.

- Izolacija nas je natjerala da se ponovo spojimo, da razmislimo o svemu. Prava ljubav, prijateljstvo i porodica su bitni. Moji roditelji imaju 83 i 77 godina i mislim mnogo o njima - dodala je ona.

- Situacija u Francuskoj je strašna, ali svaku večer kada vidim broj mrtvih u Italiji, zaprepastim se. Imam kamen na srcu, ja sam empatična i osjećam bol drugih - zaključila je zabrinuta Monika Beluči.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.