IZOLACIJA

Met Dejmon "zaglavio" u Irskoj

Lokalno stanovništvo tog grada ne krije oduševljenje

Dejmon: S porodicom u glavnom gradu Irske provodi dane u izolaciji. Agencije

Avaz.ba

17.4.2020

Jedan od najbolje plaćenih glumaca današnjice Met Dejmon (Matt Damon) u irskom Dalkiju donedavno je snimao film "The Last Duel", dramu koja se u svjetskim kinima očekuje iduće godine. Zbog pandemije koronavirusa i trenutne nemogućnosti povratka u SAD, sa svojom porodicom u glavnom gradu Irske provodi dane u izolaciji, piše "Daily Mail".

Lokalno stanovništvo tog grada ne krije oduševljenje što slavni glumac tamo boravi. Neki od njih imali su i prilike upoznati se s njim, kao što su radnici lokalnih restorana i barova.


Na društvenim su mrežama za Meta i njegovu porodicu imali samo riječi hvale. Kako su mnogi istaknuli, svojim ponašanjem nije uopće odavao dojam zvijezde s holivudske A-liste. 

- Met Dejmon mi je učinio dan boljim kada sam ga vidio kako šeta iz trgovine s velikom torbom. To nam govori kako smo svi isti. Ovaj virus ne bira, ne diskriminira, utječe na cijeli svijet. Nadam se da Met uživa u boravku ovdje - napisao je jedan od njegovih fanova. 

Glumac je u braku s dizajnericom interijera Lusijanom Baroso (Luciana Barroso), a u braku su od 2015. Zajedno imaju tri kćeri: Izabelu (Isabell), Džiju Zavalu (Gia) i Stelu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.