HOLIVUD

Leonardo Dikaprio postaje otac?

Otkrio izvor navodno blizak ovom paru

Dikaprio i Morone. Agencije

Avaz.ba

17.4.2020

Otkako su još u aprilu 2018. godine obznanili svoju vezu, 45-godišnji Leonardo Dikaprio (Di Caprio) i njegova 23 godine mlađa djevojka Kamila Morone (Camilla Morrone) neizbježna su tema svjetskih medija. Pisalo se tako da se par i vjenčao u tajnosti, a navodni razlog bila je Kamilina trudnoća. No, to je ostalo samo na šuškanjima. 

Međutim, glasine o trudnoći opet su se pojavile, pa tako tabloid NW piše kako je mlada manekenka ovog puta zaista trudna te da Leonardo ovog puta zaista postaje otac.

Dikaprio i Morone: Glasine o trudnoći opet se pojavile. Agencije

Naime, navedeni tabloid kao argument navodi kako se na događaju "LACMA Art + Film Gala", koji se održao u novembru prošle godine, prvi puta primijetio trbuh mlade manekenke.  

- Iako ona to još ne potvrđuje, očigledno je da je trudna. Kamila je počela nositi široku odjeću i nekako sjaji - za navedeni je medij otkrio izvor navodno blizak ovom paru.

Nadalje, isti izvor opisao je i Leonardovu reakciju kada je saznao za sretne vijesti. Iako je u početku, tvrdi izvor, bio šokiran, glumac je sada uzbuđen zbog činjenice da će uskoro postati otac. 

- Lea je odgajala samo majka. Iako je dijete bilo nezgoda, posljednja stvar koju želi je da se njegovoj krvi i mesu dogodi isto što i njemu - zaključuje izvor. 


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.