HOLIVUD

Melani Grifit uništila lice plastičnim operacijama

Korekcije uništile njen brak s Antonijem Banderasom

Grifit: Srećom, izgledam normalnije sada. Agencije

Avaz.ba

20.4.2020

Glumica Melani Grifit (Melanie Griffith) ni za vrijeme pandemije koronavirusa ne dopušta da je njeno imanje oko vile u Los Anđelesu zapušteno. 

Melani su za vikend fotografisali paparaci dok je sa vrtlarom pregledala živu ogradu ispred ulaza u dvorište. Glumica je bila u crnom, sportskom izdanju bez imalo šminke, pri čemu se isticao njen vrat.

Grifit: Sa vrtlarom obilazi imanje. Agencije

Inače, glumica tokom pandemije koronavirusa ne propušta svoje šetnje po Los Anđelesu. Uprkos tome što je ranije svima na Instagramu preporučila da ostanu u kućama. Melani često dobiva pohvale na račun vitke linije, ali brojni fanovi nisu sretni zbog izgleda njenog lica, te ističu da ga je uništila.

Grifit je pretjerala s plastičnim operacijama, a to je prema pisanju američkih medija uništilo njen 19 godina dug brak s Antonijom Banderasom.

Glumac je zaprijetio Melani da će se razvesti ako ne prestane s time, ali ona je to ignorirala. Grifit je 2018. prvi put progovorila o operacijama.

- Nisam shvatila na šta ličim dok ljudi nisu počeli govoriti: "O, moj Bože, što je učinila". To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sve greške koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada - ispričala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.