MODA NA ČEKANJU

Ana Vintur skroz nova osoba

Snaha mi je rekla da je pametno okrenuti se tjelovježbi pa sada trčim, izjavila je

Vintur: Vježba u izolaciji. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

23.4.2020


Ana Vintur (Anna Wintour), urednica američkog magazina "Vogue", posvetila se tokom karantina novim hobijima. Dok vrijeme provodi prisilno u svom luksuznom domu u Long Ajlendu, modu je privremeno stavila na čekanje, a sada otkriva neke nove aspekte života, za koje, inače, nije imala vremena.

- Snaha mi je rekla da je pametno okrenuti se tjelovježbi pa sada trčim. Svakog dana pokušam trčati bar sat, iako nisam baš oduševljena time, ali valjda ću se s vremenom priviknuti - otkrila je Vintur u posljednjem javnom razgovoru s nekadašnjom manekenkom Naomi Kembel (Campbell), koje su svoj videopoziv objavile putem najposjećenije društvene mreže na svijetu Instagrama.


Vintur: U izolaciji. Twitter

Moćna urednica modnog magazina "Vogue" tako je suptilno dala do znanja da se u prisilnom karantinu posvetila nekim novim hobijima i otkrila svoju stranu za koju nije znala da postoji.

Sve do sada njena dnevna rutina izgledala  je poprilično drugačije. Vintur bi uvijek rano ustajala te dotjerana u svom stilu i besprijekorne frizure stigla u svoj ured, iz kojeg puca pogled na cijeli Menhetn.

Dan joj je prolazio uz brojne sastanke, odlaske na modna događanja, a uobičajeno bi u ovo doba godine bila iznimno zaposlena pripremanjem posljednjih detalja za najveći zvjezdani događaj sezone - Met Galu. No, Met Gala odgođena je ove godine zbog situacije s koronavirusom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.