SVJETSKA TURNEJA

Odgođen koncert Selin Dion u Zagrebu

O novom terminu održavanja koncerta javnost će biti obaviještena uskoro

Dion: Novi tremin bit će naknadno obaviješten. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

24.4.2020

Zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze koronavirusom, odgođeni su prvi mjeseci evropskog dijela turneje, u sklopu koje je Selin (Celine) Dion, 5. juna trebala imati koncert u zagrebačkoj Areni. O novom terminu održavanja koncerta javnost će biti obaviještena uskoro.


Dion: Koncert bio zakazan za 5. juni. Agencije

- Mislim i molim za sve one koji su u ova teška vremena ostali bez voljenih i koji su mnogo patili tokom ove strašne epidemije. Znam da se svi bore i pokušavaju prilagoditi ovim izazovnim okolnostima ne znajući kada će se stvari vratiti na staro. Ali i ovo će jednog dana proći, nadam se prije nego kasnije. U međuvremenu, moram reći koliko se divim svim zdravstvenim radnicima i hrabrim ljudima koji daju sve od sebe i u ovim teškim vremenima brinu za nas. Veselim se danima kada ćemo ponovno moći pjevati i plesati zajedno. Za sada, zdravlje i sigurnost su prioritet svi, ali jedva čekam vratiti se na pozornicu i biti ponovo s vama - izjavila je Selin.

Zagrebački koncert, u organizaciji Star produkcije, dio je velike svjetske turneje koja je započela 18. septembra 2019. u Kvibeku, a ovom prilikom odgođeno je 28 rasprodanih koncerata u 19 gradova. Evropski dio svjetske turneje “Courage” trebao je započeti 21. maja 2020. godine u Pragu.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.