POTVRĐENO

Selin Dion nastupa u Zagrebu 22. maja 2021. godine

Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje "Courage",

Dion: Nedostaju mi koncerti. Agencije

Avaz.ba / Fena

11.6.2020

Svjetska muzička diva i jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u historiji pop-muzike Selin Dion (Celine Dion) zakazala je novi datum za svoj prvi zagrebački koncert koji će se održati 22. maja 2021. u Areni Zagreb.

Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje "Courage", koja je počela 18. septembra 2019. u Kvebeku, a čiji je evropski dio, u kojem je Selin Dion trebala nastupiti u 32 grada, odgođen zbog mjera opreza koje se poduzimaju radi prevencije širenja zaraze koronavirusa, prenosi Hina.

- Cijeli svijet prolazio je kroz jako težak period tokom pandemije koronavirusa i moje su misli sa svima koji su osjetili patnju. Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti... Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama. Ostanite zdravi i pozitivni ... vidimo se u maju 2021. u Zagrebu - izjavila je Dion.


Dion: Nastupi bili odgođeni zbog pandemije. Agencije

Zbog velikog interesa za taj koncert, organizator je u prodaju pustio zadnjih 200 ulaznica koje se mogu osigurati u sistemu Eventim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.