BORBA ZA FIGURU

Nataša Bekvalac: Moj život je robija

Vrijeme u karantini provodi sa svojom djecom

Bekvalac: Zatražila pomoć. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

28.4.2020

Pjevačica Nataša Bekvalac(39) na društvenim je mrežama priznala da se udebljala sedam kilograma.

- Dakle, nakon ne znam tačno koliko dana karantine, stala sam na vagu jer sam prvi put obukla hlače, prije nisam skidala pidžamu. Suočila sam se s realnošću i činjenicom da sam se udebljala sedam kilograma. U pomoć sam odmah pozvala mog spasioca. Moj život je robija - napisala je Bekvalac.

Uz to je priložila fotografiju svog obroka i pokazala kako se počela zdravo hraniti. No, dodala je kako je sada isfrustrirana.

Ako je suditi prema fotografijama, Nataša vrijeme u karantini provodi sa svojom djecom, kćerkama Hanom (12) i Katjom (1).


Bekvalac: Vrijeme u karantini provodi sa svojom djecom. Agencije

- Mi smo kod kuće, mama u toku dana ide u trgovinu i kupi sve što treba. Igramo se, smijemo se, kuhamo, pravimo kolače, pospremamo kuću. Baku i djeda vidimo svaki dan preko videopoziva. Još malo - napisala je nedavno u opis fotografije svoje mlađe kćerke te na taj način ispričala kako provode dane.

Nataša trenutno nije u vezi, a iza sebe ima tri propala braka. Godine 2006. udala se za vaterpolista Danila Ikodinovića (43) od kojeg se razvela 2011. Zatim je od 2015. do 2017. bila u braku s rukometašem Ljubomirom Jovanovićem (37), a potom se 2017. udala za IT stručnjaka Luku Lazukića (38).

Ipak, Nataši treća sreća nije bila najveća, jer je Luka u aprilu prošle godine pretukao u njihovom porodičnom domu pa ga je odmah ostavila. Zanimljivo, pjevačica je ostala u dobrim odnosima s dva bivša supruga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.