IZOLACIJA

Đoković popustio, dozvolio supruzi da ga ošiša

U ovom vanrednom stanju svašta novo čovjek nauči, napisala je Jelena

Jelena i Novak Đoković. Agencije

Avaz.ba

29.4.2020

Jelena Đoković, supruga jednog od najboljih tenisera Novaka Đokovića, objavila je na svom Instagramu video u kojem se pohvalila da je u karantinu savladala još jednu vještinu - frizersku. Budući da su frizerski saloni već sedmicama zatvoreni, a kosa Novaka Đokovića više se ne može kontrolirati, Jelena je odlučila da ga ošiša.

- Od pećinskog čovjeka do mog muškarca. U ovom vanrednom stanju svašta novo čovjek nauči - napisala je na svom Instagram profilu Jelena i uz to objavila video. 

Iako je teško prihvatiti da vas šiša neko ko ne zna ništa o tome, Đoković je imao veliko povjerenje u svoju suprugu pa joj je dopustio da ga ošiša, a rezultat je sve iznenadio.

- Došlo je vrijeme da šišam muža, pećinskog čovjeka, dozvolio mi je - rekla je Jelena Đoković u videu. 

- Prihvatio sam, pokleknuo, barem sa strane. Hajde - rekao joj je Novak. 

Dobro raspoloženi Đoković sjeo je na stolicu i prepustio se u njene ruke.

- Nije tako loše, svaka čast. Imaš karijeru - rekao je na kraju.

View this post on Instagram

I became a hairdresser for the kids during this quarantine 😊 aaand, my references are so convincing that my hubby is going to become a caveman before sitting in the hot seat to let me give him a good trim 🤣🤪😊 Cheers to all the new skills we acquire!! 🥂 and big shoutout to all the hairdressers who manage to successfully do their job while kids are jumping around and moving in the chair. True art! 🙌👏👍 I’ve spent 3h per dog grooming them - and they cannot complain 🤣🐩 @djokernole Hehe, postala sam i frizer za vreme ovog karantina. Kose rastu, upadaju u oči... mora nešto da se preduzme 😊 Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će pre da postane pećinski čovek nego da sedne u stolicu da ga sredim 🤪🤣😆 Nema veze, toliko novih veština učimo tokom ove izolacije... jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspešno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici! E to je umetnost! 👏🙌👍 🥰 deca i kučići su najzahvalniji, ne žale se uopšte, samo nastave da se igraju. Mada sam ih po 3 sata šišala... mukice 🤣🐩 💇‍♀️👨‍👩‍👧‍👦 #quarantinelife #momlife #izolacija

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Inače, prije nekoliko dana, slavni teniser nije ni pomišljao da sjedne na stolicu kako bi ga supruga ošišala. Tada je Jelena otkrila kako šiša i djecu i pse, a samo se Novak "ne da".

- Postala sam i frizer za vrijeme ovog karantina. Kose rastu, upadaju u oči. Mora se nešto poduzeti. Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će prije postati pećinski čovjek nego da sjedne na stolicu da ga sredim. Nema veze, toliko novih vještina učimo tokom ove izolacije. Jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspješno obavljaju svoj posao dok se mali radoznalci vrpolje i žale u stolici. E, to je umjetnost. Djeca i psići su najzahvalniji, ne žale se uopće, samo se nastave igrati. Mada sam ih po tri sata šišala - napisala je Jelena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.