SVIJET SLAVNIH Džesika Simpson smršavila 50 kilograma

Glumica se prepolovila

Poenta je usvojiti zdrave navike i pridržavati ih se, izjavio je njen trener

Avaz.ba
01.05.2020 12:46

Džesika Simpson

Foto: Instagram

Glumica i pjevačica Džesika Simpson (Jessica) neprepoznatljiva je nakon što je smršavila skoro 50 kilograma.  Poznata 39-godišnjakinja je objavila fotografiju kojom je pokazala kako provodi vrijeme  u karantinu, ali i nevjerovatno tijelo kojim se može pohvaliti nakon mjeseci pridržavanja režima zdrave ishrane i treniranja. 

 Džesika se obavezala da će nakon rođenja trećeg dijeteta skinuti nakupljene kilograme. Nakon samo šest mjeseci bila je lakša nevjerovatnih 45 kilograma, a u tome joj je pomogao trener Harli Pasternak. 

- Poenta je usvojiti zdrave navike i pridržavati ih se. Svaki večeri, prije nego što legne u krevet, Džesika mi šalje e-mail kojim mi daje do znanja da je zadovoljila sve uslove koje smo zacrtali za taj dan. Tako ide na spavanje s osećajem zadovoljstva i uspeha. Ona je uspela da ostvari ono najvažnije, a to je da se pravilno hrani. Nusprodukt je gubitak 45 kilograma - ispričao je za "People" Pasternak, koji stoji iza figura mnogih poznatih i slavnih.

  • Džesika Simpson
    Džesika Simpson Foto: Instagram

Što se tiče treniranja, pjevačica je u početku puno hodala, a onda krenula da tri puta sedmično odlazi u teretanu gde je trenirala po 45 minuta. Jela je tri obroka dnevno i dvije užine. U svaki obrok je uključivala proteine, vlakna i zdrave masti, a užine su bile kombinacija proteina i vlakana ili proteina i masti.

Komentari

NA VRH