PJEVAČKA DIVA

Zorica Kondža ženi sina

Niko od nas ne bio volio da se vjenčanje odgađa - rekla je pjevačica

Zorica Kondža: Splitska pjevačka diva. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

24.5.2020


Zorica Kondža, splitska pjevačka diva posljednja dva mjeseca karantine provela je uz porodicu, kako je izjavila u šali, na produženim božićnim blagdanima. Osim ulaska u studio i rada na novim pjesama, sprema se i za veliku feštu koja će se dogoditi ovog ljeta.

-Podnosili smo se fantastično zato što je moj suprug vrlo svjestan kako ja kuham a i moja djeca, pa da su jedva čekali da mogu pripremati neka jela koja dugo nisam kuhala. Ovo je bila jedna vrsta malo drugačijeg Božića koja nas je okupila sve za stolom - izjavila je Zorica Kondža kroz smijeh za hrvatske medije. Otkrila je da se njen najstariji sin Toni ženi u avgustu.


Kondža: Miran porodični život bez šušura najviše joj odgovara. Agencije

-Čula sam iz da bi svadbe i klubovi zatvorenog tipa trebali doći zadnji na red kad je riječ o popuštanju mjera. Budući da smo velike porodice s jedne i s druge strane, morat ćemo smanjiti broj zvanica. Niko od nas ne bio volio da se vjenčanje odgađa. Ja ću lično testirati sve zvanice. Nadam se da će biti sve u redu, jer bit će ljeto, bit ćemo vani tako da ne bi treblo biti nikakvih problema  - otkrila je dobro raspoložena istinska diva.

Miran porodični život bez šušura najviše joj odgovara.

-Mi u Dalmaciji volimo igrati briškulu i trešetu. Čak smo kupili igru "Čovječe ne ljuti se". No moram biti iskrena da u izolaciji uopšte nisam bila lišena mojih prijatelja, kumova. Malo smo mi išli kod njih, oni su oni dolazili kod nas. Mi smo svi odgovorne osobe i hvala Bogu nije nam se ništa dogodilo. Jer bitno je da nismo sami i osamljeni - govori kroz smijeh Zorica.

Kad je riječ o snimanjima pjesama u studiju, nastavila je svom duhovitom stilu - kako se na ulazak tamo čeka kao i na odlazak u frizerski salon, pa da će kad je riječ o novim pjesmama, to biti na čekanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.