NOVI IZAZOV

Brenin sin povlači se sa estrade

Pokrenule su me neke druge poslovne ambicije, ali to ću podijeliti kasnije - potvrdio je Stefan

Lepa Brena sa sinom Steafnom. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

26.5.2020


Srbijanski pjevač Stefan Živojinović (28), sin pjevačice Lepe Brene (59), povlači se s estrade, pišu srbijanski mediji. Istakao je kako ima podršku porodice, ali detalje ne želi otkrivati.

- Ne bih zalazio u to što se izdešavalo u posljednja tri mjeseca, ali ono što bih volio reći je da kako smatram da svako od nas može izvući lijepu pouku iz svega ovoga. Tako da, ja sam je donio i smatram da je prava. Pokrenule su me neke druge poslovne ambicije, ali to ću podijeliti kasnije - potvrdio je Stefan.


Srbijanski pjevač Stefan Živojinović : Povlači se sa estrade. Agencije

Tvrdi kako nije samo jedna stvar u pitanju zbog koje je donio takvu odluku te smatra kako je ovo definitivno. A kako posao pjevača za sobom nosi i puno medijskih tekstova, govori kako bi se želio u potpunosti povući iz "medijskog svijeta".

- Volio bih da mediji poštuju moju odluku i moju privatnost. Moram reći kako su me u zadnje vrijeme povezivali s mnogim djevojkama, što nije istina. Sada je došao period kada su mi takve stvari počele smetati. Prije nego što sam se počeo baviti javnim poslom, ja sam bio anoniman, nitko nije znao iz koje sam obitelji. To mi je bilo drago, volio bih da tako i ostane - ispričao je Stefan.

No, zahvalan je svima koji su ga podržavali i koji su ga vodili na putu do uspjeha. Veliku važnost u svemu imala je njegova porodicu, koja ga sada podržava da se posveti drugoj profesiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.