IZA KULISA

Špekulacije o razvodu: Koji je Larin izbor

O tome se počelo šuškati još prije nekoliko mjeseci

Doris Pinčić Rogoznica. Arhiva

Avaz.ba

10.6.2020

Glumica i TV voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) i njen suprug, muzičar Boris Rogoznica (30) navodno imaju krizu u braku i pred razvodom su, piše hrvatski "Story".

O tome se počelo šuškati još prije nekoliko mjeseci s obzirom na to da su mnogi primijetili kako par već neko vrijeme ne nosi vjenčano prstenje, ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a i u zadnje vrijeme ne žive zajedno. 

Krajem maja Doris je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nije nosila prsten, a zadnji put ga je imala na fotografijama na Valentinovo. I kod Borisa je slična situacija. 


Doris Pinčić Rogoznica. Arhiva

Doris i Boris vjenčali su se 6. septembra 2013. godine. Doris je tada bila velika zvijezda serije "Larin izbor", a karijera na televiziji tek je uslijedila.

  Prije nekoliko mjeseci Doris je nakon šest godina saradnje napustila RTL i prešla na HRT, gdje vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". 

Par ima dvoje djece, Donata i Gitu. Tokom izolacije zbog koronavirusa Doris i porodica bili su u jednom periodu u predgrađu Zagreba, gdje su kupili kuću, a onda je Boris otišao u Sukošan kraj Zadra kod svojih.

Na pozive novinara par nije odgovarao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.