OSEBUJNI ATRIBUTI

Bujna Koko spremna za ljeto

Vjerovatno malo ko zna filmove u kojima je Koko glumila, ali je puno uočljivija bila u seksi spotovima njenog supruga

L. K. P. / Avaz.ba

13.6.2020

Koko: Glumica i starleta - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Glumica i starleta Nikol Ostin (Nicole Austin, 41), poznatija kao Koko (Coco), i nakon što je prešla četrdesetu ponosi se svojim "umjetnim" oblinama pa na društvenim mrežama nerijetko objavljuje golišave fotografije. Osim braka s reperom Trejsijem Marovom (Tracy Marrow, 62), poznatijim pod pseudonimom Ice-T, proslavili su je upravo njeni, kako kaže, osebujni atributi.

Na posljednjoj fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, Koko je pozirala u kupaćem kostimu sa zmijskim uzorkom koji joj je istakao grudi i stražnjicu. Njeni su joj pratitelji u komentarima pohvalili izgled.

- Predivna si, izgledaš dobro u bilo čemu. Goriš - pisali su joj.

Vjerovatno malo ko zna filmove u kojima je Koko glumila, ali je puno uočljivija bila u seksi spotovima njenog supruga u kojima je bila jedna od zvijezda. Od golišavih fotografija ne odustaje pa se s golotinjom nije smirila ni nakon rođenja kćerkice Šanel (Chanel) u novembru 2015., koja je također zvijezda njenog profila na društvenim mrežama.

Inače, Koko i Ice-T upoznali su se na snimanju spota 2002.

- Prvo sam primijetio njene zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oči zapela i njena velika stražnjica. Počeli smo razgovarati i odmah sam shvatio da je jako draga - rekao je reper jednom prilikom.

Starleta je neko vrijeme "furala" i ružičastu kosu, a sada se vratila u boju kosu po kojoj je prepoznatljiva pa je ponovno plavuša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.