NAKON ŠTO JE DOZNAO DA IMA KORONU

Goranu Ivaniševiću umrla punica

Hvala što si bila baš moja mama, napisala je Nives Ivanišević

Avaz.ba
03.07.2020 11:49

Goran Ivanišević

Foto: Arhiva

Nives Ivanišević, supruga Gorana Ivaniševića, na Instagramu se oprostila od svoje majke Vesne. Ovo je veliki udarac ta teniskog asa nakon što je nedavno objelodanio da je pozitivan na koronavirus.

"Ima jedna žena... Koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama... Puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata).

Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama.' E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim. 

  • Goran i Nives Ivanišević
    Goran i Nives Ivanišević Foto: Arhiva

Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala", napisala je Nives uz fotografiju majke s unučićem Oliverom.

"Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bih mijenjala s nikim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te", oprostila se.

Komentari

NA VRH