NAJPOZNATIJA PLAVUŠA

Koga sada voli Pamela Anderson

Iako za medije nisu željeli otkriti njegovo ime, prijatelji tvrde da je tjelohranitelj savršen odabir za 53-godišnju glumicu

L. K. P. / Avaz.ba

Anderson: Ima razloga za slavlje

Foto: Agencije


Ni još jedan propali brak nije joj poljuljao vjeru u ljubav. Kako tvrde prijatelji slavne plavuše, ovaj je put Pamela Anderson sreću pronašla u zagrljaju svog tjelohranitelja i to niti osam mjeseci nakon što joj je propao posljednji brak s Džonom Petersom (Jon).

Ako je vjerovati njenim bliskim prijateljima, Pamela ponovno ima razloga za sreću. Iako za medije nisu željeli otkriti njegovo ime, prijatelji tvrde da je tjelohranitelj savršen odabir za 53-godišnju glumicu.

  • Pamela Anderson

    Pamela Anderson

    Foto: Instagram


-On je u 40-im i pravi je muškarac, idealan za nju. Zna kako je treba tretirati i to je divno za vidjeti. Ona se osjeća sigurno u njegovom zagrljaju i ne puštaju jedno drugoga iz vidokruga - otkrio je izvor i dodao kako je tom tjelohranitelju Pamela Anderson prva slavna osoba s kojom je radio.

  • Pamela Anderson

    Pamela Anderson

    Foto: Instagram


Zaljubljena Pamela fotografiju svog odabranika objavila je na svom Instagram profilu, a iako ga nije imenovala, napisala je uz istu "osiguranje". Riječ je o fotografiji nastaloj u liftu, gdje Pamela Anderson sjedi na podu, a nepoznati muškarac, koji fotografira, vidi se u ogledalu na zidu.

Više o temi Pamela Anderson

U SKLADU S MJERAMA ZAŠTITE
Stajling Pamele Anderson za aerodrom modni hit dana
NA VRH

Podijeli članak na