POTVRĐENO NA INSTAGRAMU

Stiže nova beba u britansku kraljevsku porodicu

Mlađa kćerka princa Endrua i njen suprug Džek Bruksbenk početkom iduće godine dobit će dijete

L. K. P. / Avaz.ba

Džek Bruksbenk i princeza Eugenija: Objavili lijepu vijest

Foto: Agencije


Napokon stižu neke dobre vijesti vezane za britansku kraljevsku porodicu. Na službenom Instagram profilu porodica, ali i princeze Eugenije (Eugenia), objavljena je sretna vijest da će mlađa kćerka princa Endrua (Andrew), i njen suprug Džek Bruksbenk (Jack Brooksbank) početkom iduće godine dobiti dijete.

-Džek i ja nevjerojatno smo uzbuđeni zbog početka 2021... - napisala je to na svom službenom Instagram profilu princeza Eugenija i tako potvrdila kako ona i suprug, za kojeg se udala u oktobru 2018., očekuju prinovu. Uz to je objavila fotografiju malenih dječjih šlapica, koje sama drži u ruci, kao i nasmijanu fotografiju sebe i supruga.

  • Objava princeze Eugenije

    Objava princeze Eugenije

    Foto: Instagram


Ubrzo nakon toga stigla je i čestitka sa službenog profila kraljevske porodice, na kojoj uz njihovu fotografiju s vjenčanja stoji:

"Njeno kraljevsko visočanstvo princeza Eugenija i gospodin Džek Bruksbank s radošću najavljuju da očekuju bebu početkom 2021. godine. Vojvoda od Jorka i Sarah, vojvotkinja od Jorka, kao i gospodin i gospođa Bruksbank, kraljica i vojvoda od Edinburga presretni su zbog vijesti."

Više o temi Kraljevska porodica

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na