POTVRĐENO NA INSTAGRAMU

Stiže nova beba u britansku kraljevsku porodicu

Mlađa kćerka princa Endrua i njen suprug Džek Bruksbenk početkom iduće godine dobit će dijete

Džek Bruksbenk i princeza Eugenija: Objavili lijepu vijest. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

25.9.2020


Napokon stižu neke dobre vijesti vezane za britansku kraljevsku porodicu. Na službenom Instagram profilu porodica, ali i princeze Eugenije (Eugenia), objavljena je sretna vijest da će mlađa kćerka princa Endrua (Andrew), i njen suprug Džek Bruksbenk (Jack Brooksbank) početkom iduće godine dobiti dijete.

-Džek i ja nevjerojatno smo uzbuđeni zbog početka 2021... - napisala je to na svom službenom Instagram profilu princeza Eugenija i tako potvrdila kako ona i suprug, za kojeg se udala u oktobru 2018., očekuju prinovu. Uz to je objavila fotografiju malenih dječjih šlapica, koje sama drži u ruci, kao i nasmijanu fotografiju sebe i supruga.


Objava princeze Eugenije. Instagram

Ubrzo nakon toga stigla je i čestitka sa službenog profila kraljevske porodice, na kojoj uz njihovu fotografiju s vjenčanja stoji:

"Njeno kraljevsko visočanstvo princeza Eugenija i gospodin Džek Bruksbank s radošću najavljuju da očekuju bebu početkom 2021. godine. Vojvoda od Jorka i Sarah, vojvotkinja od Jorka, kao i gospodin i gospođa Bruksbank, kraljica i vojvoda od Edinburga presretni su zbog vijesti."




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.