SPORTSKA IKONA

Serena Vilijams zvijezda novembarskog "Voguea"

Ona je majka, poslovna žena i borac za prava i pravdu. Njena jasna vizija svijeta i uspješna karijera su glavni razlog zašto je na našoj naslovnici - napisali su urednic

Vilijams: Krasi novembarski broj magazina "Vogue". Agencije

L. K. P.

6.10.2020


Novembarski broj magazina "Vogue" krasi legendarna tenisačica Serena Vilijams (Williams, 39). Kako je uređivački tim objasnio u tekstu o novoj naslovnici, Vilijams je sportska ikona čija su karijera i uticaj odjeknuli širom svijeta.


Serena Vilijams. Agencije

-Ona je majka, poslovna žena i borac za prava i pravdu. Njena jasna vizija svijeta i uspješna karijera su glavni razlog zašto je na našoj naslovnici - napisali su urednici.



Serena Vilijams na naslovnici magazina "Vogue". Agencije

Fotograf Dejvid (David) Sims i stilista Džoi 8Joe) Mek Kena udružili su snage i Serenu predstavili na naslovnici oslanjajući se na najveći trend ove sezone, a to su crna i bijela boja.


Naime, na naslovnoj fotografiji Serena je u bijeloj haljini sa prugastom teksturom, a u magazinu nosi jednostavnu crnu haljinu.


Serena Vilijams. Agencije


Kolekcija jesen / zima 2020. godine usmjerena je na nosive modne komade, a ne samo na modnu esktravagancu koja je namijenjena modnim pistama.


Serena Vilijams je pored naslovnice snimila i video-klip za Vogue u kojem je pokazala šta obavezno nosi u svojoj torbi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.