SPORTSKA IKONA

Serena Vilijams zvijezda novembarskog "Voguea"

Ona je majka, poslovna žena i borac za prava i pravdu. Njena jasna vizija svijeta i uspješna karijera su glavni razlog zašto je na našoj naslovnici - napisali su urednic

L. K. P.

Vilijams: Krasi novembarski broj magazina "Vogue"

Foto: Agencije


Novembarski broj magazina "Vogue" krasi legendarna tenisačica Serena Vilijams (Williams, 39). Kako je uređivački tim objasnio u tekstu o novoj naslovnici, Vilijams je sportska ikona čija su karijera i uticaj odjeknuli širom svijeta.

 • Serena Vilijams

  Serena Vilijams

  Foto: Agencije


-Ona je majka, poslovna žena i borac za prava i pravdu. Njena jasna vizija svijeta i uspješna karijera su glavni razlog zašto je na našoj naslovnici - napisali su urednici.

 • Serena Vilijams na naslovnici magazina "Vogue"

  Serena Vilijams na naslovnici magazina "Vogue"

  Foto: Agencije


Fotograf Dejvid (David) Sims i stilista Džoi 8Joe) Mek Kena udružili su snage i Serenu predstavili na naslovnici oslanjajući se na najveći trend ove sezone, a to su crna i bijela boja.

Naime, na naslovnoj fotografiji Serena je u bijeloj haljini sa prugastom teksturom, a u magazinu nosi jednostavnu crnu haljinu.

 • Serena Vilijams

  Serena Vilijams

  Foto: Agencije


Kolekcija jesen / zima 2020. godine usmjerena je na nosive modne komade, a ne samo na modnu esktravagancu koja je namijenjena modnim pistama.

Serena Vilijams je pored naslovnice snimila i video-klip za Vogue u kojem je pokazala šta obavezno nosi u svojoj torbi.

Opis: Serena Viljams za "Vogue"

You Tube

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na