IZA KULISA

Slavni glumac ljubi 26 godina mlađu plavušu

Rasel Krou posljednjih godina udebljao se više od 30 kilograma, no to ne smeta njegovoj prijateljici

Rasel Krou i Britni Tero. Agencije

L. S. R.

13.10.2020

Prvi put Rasel Krou (Russell Crowe), u tada još misterioznom društvu, pojavio se prošlog ljeta na australskom aerodromu. Nito tada nije ni naslutio da je možda riječ o novoj ljubavi jer su se glumac i djevojka ponašali isključivo prijateljski. 

Međutim, sada su svjetlo dana ugledale nove paparazzi fotografije na kojima 56-godišnji Krou nježno grli i u obraz ljubi 30-godišnju  Britni Tero (Britney Theriot). Sve se odvilo na teniskom terenu, gdje je Britni odrađivala svoj uobičajeni rekreacijski trening.

Ako je riječ o novoj ljubavi slavnog Australca, mnogi su sretni, pogotovo jer ga već neko vrijeme nisu imali prilike vidjeti zaljubljenog. 


Rasel Krou i Britni Tero. Instagram

Posljednjih godina potpuno se posvetio poslu i snimio neke od značajnih holivudskih projekata, za koje je čak znatno promijenio svoj izgled. Nagomilao je više od 30 kilograma i potpuno se transformirao. Sve to izgleda ne smeta njegovoj prijateljici.

Inače, Krou se 2012. razišao od svoje dugogodišnje supruge Danijel Spenser (Danielle Spencer) s kojom ima dva sina tinejdžera. Sa svojom je bivšom suprugom ostao u prijateljskim i korektnim odnosima. Jednom prilikom glumac je naglasio da su mu najveći uzor njegovi roditelji koji su nakon razvoda i novih partnera u svojim životima nastavili živjeti kao jedna velika, proširena, obitelj koja se međusobno pomaže u svemu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.