KĆERKA AKCIJSKOG JUNAKA

Ovako izgledaš kad ti je tata Žan Klod Van Dam

Da jabuka ne pada daleko od stabla pokazala je 30-godišnja Bjanka Bri Van Dam, koja je, baš poput svog slavnog oca, "opsjednuta" zdravim životom i vježbanjem, a koliko je njeno tijelo gipko, rado se hvali na svom Instagram profilu

Bjanka Bri Van Dam. Instagram

L. K. P.

20.10.2020


Gipkost kojom se Žan-Klod Vad Dam (Jean-Claude Van Damme) mogao pohvaliti od najranije dobi, a koja mu i dalje, uprkos činjenici da je već napunio 60 godina, ne predstavlja ni najmanji problem, naslijedila je i njegova mezimica, jedina kćerka Bjanka (Bianca).

Da jabuka ne pada daleko od stabla pokazala je 30-godišnja Bjanka Bri Van Dam, koja je, baš poput svog slavnog oca, "opsjednuta" zdravim životom i vježbanjem, a koliko je njeno tijelo gipko, rado se hvali na svom Instagram profilu.


Čak 140 hiljada pratilaca s nestrpljenjem iščekuje svaku njenu novu fotografiju. Instagram

Čak 140 hiljada pratilaca s nestrpljenjem iščekuje svaku njenu novu fotografiju, ali i snimku nekog treninga ili razgibavanja pomoću joge, kako bi mogli uživati u njenoj nevjerovatnoj ljepoti, ali i nadarenosti.


Bjanka se sa svojim se ocem pojavila i u nekoliko filmova, a zahvaljujući izgledu, kao i poznatom prezimenu, ima i mnogobrojne manekenske angažmane, a ostvarila je i saradnju s poznatim brendovima.



Van Dame je svoju nasljednicu dobio prije tačno 30 godina, kao najljepši poklon za svoj rođendan. Instagram

Van Dame svoju je nasljednicu dobio prije tačno 30 godina, kao najljepši poklon za svoj rođendan. Naime, Bjanka je rođena 17. oktobra, dok njen otac rođendan slavi tačno dan kasnije. Belgijski majstor borilačkih vještina sa svojom je suprugom, bodybuildericom Gledis Portuges (Gladys Portugues), na svoju djecu prenio ljubav prema zdravom životu.



Jedina kćerka Žan-Klod Van Dama. Instagram

S Gledis se dva puta vjenčao, 1987. godine su prvi put izrekli sudbonosno da i razveli se pet godina kasnije, a 1999. braku su odlučili dati novu šansu i od tada su zajedno te osim Bjanke imaju i sina Kristofera (Kristopher). Drugog sina Nikolasa dobio je s bivšom suprugom, glumicom Darsi Bi (Darcy B), a sveukupno se ženio čak pet puta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.