DRUGI NAČIN

Šarliz Teron pristala bi na ulogu u lezbijskoj verziji filma “Umri muški”

Teško je vjerovati da će do snimanja ove verzije filma doći

Šarliz Teron: Holivudska ljepotica. Agencije

l

14.12.2020


Film „Umri muški“ s Brusom Vilisom (Bruce Willis) iz 1988. smatra se i jednim od najgledanijih božićnih filmova s obzirom da se radnja ovog akcijskog filma odvija u vrijeme Božića. Ova uspješna franšiza doživjela je još četiri nastavka ali jedna obožavateljica na Twitteru poželjela drugačiju verziju tog filma.


Šarliz Teron: Pristala na prijedlog. Agencije

-Lezbijske božićne romantične komedije su dobre ali ono što bih stvarno željela je verzija filma ‘Umri muški’ u kojoj Šarliz Teron (Charlize Theron) pobjesni kako bi spasila svoju suprugu - napisala je na Twitteru Frensis O. (Francis O.) čija je objava odmah postala viralna. Ona se, spominjući božićnu romantičnu komediju, očito referirala na film „Happiest Season“ sa Kristen Stjuart (Stewart) u glavnoj ulozi.


Šarliz je zapazila objavu te je pokazala da joj se ta ideja sviđa i to tako što je na Twitteru odgovorila


„Gdje trebam potpisati?“.


Šarliz Teron. Agencije


Francis O je bila oduševljena njenim odgovorom, kao i brojni fanovi koji su komentirali kako bi sigurno gledali taj film.

Ipak, teško je za vjerovati da će do snimanja te verzije filma doći tako brzo s obzirom da sada prava na film „Umri muški“ ima kompanija Walt Disney koja je poznata po pretežno konzervativnim porodičnim filmovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.