INTERVJU ZA VOGUE

Šta Anđelina Džoli misli o sebi kao majci, zašto jedva čeka pedesete i šta kaže o Bred Pitu

Govorila je i o životu tokom pandemije koronavirusa

Džoli na naslovnici Voguea. VOGUE

A. Vatreš

1.2.2021

Glumica i rediteljica Anđelina Džoli (Angelina Jolie) ugostila je krajem prošle godine urednika britanskog "Voguea" Edvarda Eninfula (Edward Enninful) koji na Instagramu pompezno piše o intervjuu sa svjetskom zvijezdom, ističući da je godinama želio da je intervjuiše.

Anđelina Džoli je Edvarda Eninfula primila u svom novom porodičnom domu u Kaliforniji, gde je nekada živio Sesil B. Demil (Cecil B. DeMille).

- Željela sam da budu (djeca) blizu svog oca, koji je udaljen samo na pet minuta odavde. Osjećala sam izvjestan pritisak da se preselim ovdje - rekla je Anđelina Džoli na početku intervjuua za britanski "Vogue" i time dosta rekla o odnosu sa bivšim suprugom sa kojim ima šestoro djece, prenosi Blic.rs.

Govorila je i o životu tokom pandemije koronavirusa ističući da je na početku godine kćerka Zahara imala operaciju, pa da je zbog njenog ozdravljenja sve bilo lakše, ali da karantin jeste promijenio život njene porodice: Paks ulazi u svijet odraslih, Zahara je nedavno položila vozački ispit i sve se to dešavalo i dešava se u nesvakidašnjim uslovima. Ipak, proslave rođendana nisu izostale.


U intervjuu je dat veliki prostor majčinstvu.

- Iako sam željela da imam mnogo djece i da budem mama, uvijek sam to zamišljala u stilu Džejn Gudol (Jane Goodall), da putujem usred džungle. Nisam to zamišljala u onom istinskom tradicionalnom smislu. Osjećam da mi nedostaju sve vještine da bih bila tradicionalna mama koja ostaje kod kuće. Snalazim se jer su djeca prilično izdržljiva i pomažu mi, ali nisam uopće dobra u tome -  rekla je Anđelina Džoli i istakla da su njena djeca veoma sposobna.

Poručila je da je najvažnije voljeti djecu i truditi se sve i da u tome sagorite. Bitno je i upoznati svoju djecu.

Otkrila je da joj je posljednjih nekoliko godina bilo teško jer se trudila da sačuva zdravlje porodice.

Govorila je zatim o godinama.

- Volim da budem starija. Osjećam se prijatnije u četrdesetim nego kada sam bila mlađa. Možda zato što... ne znam... možda zato što moja mama nije dugo živjela pa postoji nešto u godinama što je za mene više pobjeda nego tuga. Dopada mi se. Radujem se svojim pedesetim.

Ispričala je i anegdotu da joj djeca govore da ne skače po trambolini da se ne bi povrijedila, smiješno joj je to jer je nekada bila zvijezda akcionih filmova.

Poručila je roditeljima da ne uče djecu da je moranje činiti dobre stvare već da prije svega moraju da ih nauče da istinski budu povezana sa drugim ljudima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.