POREKAO OPTUŽBE

Jeziv Mensonov intervju nakon prekida s glumicom: Fantaziram da joj razbijam glavu

Znam da je to bilo glupo. Htio sam joj pokazati kako me boli biti bez nje, želio sam da to fizički vidi, rekao je Menson

Menson: Najteže mi je bilo na Božić 2008. jer nisam razgovarao s porodicom. Agencije

A. Č.

2.2.2021

Nakon što je porekao optužbe za zlostavljanje koje je protiv njega iznijela glumica Evan Rejčel Vud (Evan Rachel Wood), te ustvrdio da su svi njegovi odnosi bili sporazumni, isplivao je jedan stari intervju Merilina Mensona (Marilyn Manson) u kojem je on izrekao neke prilično uznemirujuće stvari.

Naime, u intervjuu iz 2009. Menson je govorio o prekidu s Vuds, te je, između ostalog, rekao da fantazira o tome kako joj "razbija glavu čekićem". Na pitanje kako se osjećao nakon prekida s glumicom, odgovorio je:  

- Najteže mi je bilo na Božić 2008. jer nisam razgovarao s porodicom. Po zidovima su mi bili ispisani stihovi i zakačene vrećice s kokainom. Bio sam sam i osjećao sam se izdanim i napuštenim. Svoje sam povjerenje poklonio samo jednoj osobi, ali pogriješio sam u izboru te osobe. To je greška koju svi mogu razumjeti. Očajnički sam pokušavao to popraviti. Taj dan sam je nazvao 158 puta, a pritom sam se rezao žiletom po licu i rukama.

U nastavku je rekao da je fantazirao o tome kako je udara čekićem.

Znam da je to bilo glupo. Htio sam joj pokazati kako me boli biti bez nje, želio sam da to fizički vidi. Znam da to sad zvuči kao da izmišljam, ali istina je i baš me briga u što će ljudi vjerovati. Imam ožiljke koji tu dokazuju. Često me u intervjuima pitaju govori li moj album o prekidu s njom. Pjesma I Want to Kill You Like They Do In The Movies govori o mojim fantazijama. Svaki dan sam fantazirao kako joj razbijam glavu čekićem - rekao je tad.  

Prošle godine, kada je taj komentar ponovno isplivao u javnosti, njegov glasnogovornik rekao je da je komentar "očito intervju rock zvijezde koja promovira novu ploču, a ne činjenični prikaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.