PRINOVA

Najpopularnija modna influenserica Kjara Ferani rodila drugo dijete

Lijepu vijest objavila na društvenim mrežama

Ferani: Jedna od najpopularnijih blogerica. Agencije

L. K. P.

23.3.2021


Kjara Ferani (Chiara Ferragni), jedna od najpopularnijih blogerica na svijetu, u utorak ujutro objavila je da je rodila djevojčicu Vitoriju (Vittoria). Influenserici, jednoj od prvih modnih blogerica i osnivačici modnog brenda "Chiara Ferragni", malena je Vitoria drugo dijete s italijanskim pjevačem Fedezom. Prvo dijete, dječak Leone, nedavno je proslavio treći rođendan.

Kjara je posljednjih devet mjeseci dijelila fotografije na društvenim mrežama gdje su fanovi mogli pratiti kako njena trudnoća napreduje. Objavljivala je i fotografije ultrazvuka, a rođenje malene djevojčice s nestrpljenjem je iščekivao i njen brat Leone.



Objava Kjare Ferani. Instagram

Kako se ranije pisalo, približno pola godine nakon rođenja sina, Kjara i Fedez vjenčali su se na Siciliji u društvu porodice, prijatelja, ali i poznatih osoba. Nisu skrivali detalje vjenčanja pa su fanovi na Instagramu mogli dobiti uvid u ovaj bajkoviti događaj o kojem se dugo pisalo. Jedino što je Kjara skrivala do posljednjeg trenutka bila je, očekivano, vjenčanica.


Inače, uspješna je Italijanka 2009. godine pokrenula blog "The Blonde Salad", a Forbes je prije nekoliko godina uvrstio na svoju listu "30 Under 30", kao najuspješnije ljude mlađe od 30 godina. Iako je počela studirati pravo, prometnula se u vjerovatno najuspješniju modnu influensericu i blogericu, a iza sebe ima uspješnu modnu liniju odjeće, cipele i modnih dodataka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.