POTVRĐENO IZ PALAČE

U slavnu porodicu stiže još jedna beba, kraljica Elizabeta oduševljena

Brojni obožavaoci kraljevske porodice zatrpali su objavu pozitivnim komentarima

Kraljica Elizabeta. Agencije

A. Ka.

19.5.2021

Još jedna beba stiže u kraljevsku porodicu. Princeza Beatrice i grof Edo Mapelli Mozzija čekaju prvu bebu, potvrdili su iz palače.

- Beatrice i Edoardo počašćeni su što mogu podijeliti vijest kako očekuju bebu, koja bi trebala doći najesen ove godine. Kraljica Elizabeta je obaviještena i ostatak porodice oduševljen je ovom viješću - stoji u službenoj objavi “The Royal Family”.

Brojni obožavaoci kraljevske porodice zatrpali su objavu pozitivnim komentarima. Čestitke su se nizale iz minute u minutu, a fanovi nisu krili oduševljenje.

- Bit ćeš divna majka. Čestitamo - samo su neki od komentara ispod fotografije.

Beatrice i Edo vjenčali su se u ljeto prošle godine na intimnoj ceremoniji u dvorcu Windsor nakon nekoliko odgoda zbog pandemije i skandala koji je izazvao njen otac, princ Andrew, kad se saznalo da je bio povezan s pokojnim seksualnim predatorom Jeffreyjem Epsteinom, piše Story.hr.


Podsjetimo, ljubavni par visokog staleža upoznao se na vjenčanju princezine sestre, 30-godišnje Eugenie. Zaručili su se nakon svega godinu dana u njegovoj rodnoj Italiji, a zaruke su obilježili velikim dijamantnim prstenom. Grof, koji se obogatio baveći se vlastitim biznisom, tačnije nekretninama, imao je i zaručnicu s kojom ima spomenutog sina Christophera. Naravno da to nije pasalo kontroverznoj kraljevskoj porodici, ali izgleda da je ljubav u tom slučaju pobijedila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.