PORUKA NA INSTAGRAMU

Oglasio se Vuk Mob nakon prekida vjeridbe: Otac mi je na smrtnoj postelji, cijeli život mi se ruši

Reper je već pojedinim medijima najavio tužbe

N. Aj.
 • Reper Vuk Mob

  Reper Vuk Mob

  Foto: Arhiv


Srbijanski reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, i njegova vjerenica Olivera Konatar prekinuli su nakon dvogodišnje veze u kojoj su dobili i kćerku.

To je prvobitno objelodanila Olivera na Instagramu, napisavši:

- Moj bivši partner Vuk Gojković i ja razišli smo se nakon dvije godine veze. Ovim putem ću se obratiti saopštenjem, a izjave na ovu temu neću davati, pa vas molim da zbog trenutne situacije poštujete moju odluku.

Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom mjeseca juna. Zarad interesa i dobra naše kćerke ovim povodom se više neću oglašavati, niti davati izjave.

 • Oliverina objava na Instagramu

  Oliverina objava na Instagramu

  Foto: Printscreen


Potom je i Vuk iskreno rekao vezano za prekid.

Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostit ću cijelu priču što kraće moguće. Otac mi je na smrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i cijeli život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu kćerku na čemu sam veoma zahvalan.

 • Objava Vuka Moba na Instagramu

  Objava Vuka Moba na Instagramu

  Foto: Printscreen


Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrijediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene – napisao je Vuk na svom Instagramu.

Također, reper je već pojedinim medijima najavio tužbe zbog špekuliranja o razlogu raskida koji su navodili da je on prevario Oliveru.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na