PORUKA NA INSTAGRAMU

Oglasio se Vuk Mob nakon prekida vjeridbe: Otac mi je na smrtnoj postelji, cijeli život mi se ruši

Reper je već pojedinim medijima najavio tužbe

Piše: N. Aj.

22.6.2021

Reper Vuk Mob. Arhiv

Srbijanski reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, i njegova vjerenica Olivera Konatar prekinuli su nakon dvogodišnje veze u kojoj su dobili i kćerku.

To je prvobitno objelodanila Olivera na Instagramu, napisavši:

- Moj bivši partner Vuk Gojković i ja razišli smo se nakon dvije godine veze. Ovim putem ću se obratiti saopštenjem, a izjave na ovu temu neću davati, pa vas molim da zbog trenutne situacije poštujete moju odluku.

Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom mjeseca juna. Zarad interesa i dobra naše kćerke ovim povodom se više neću oglašavati, niti davati izjave.

Oliverina objava na Instagramu. Printscreen

Potom je i Vuk iskreno rekao vezano za prekid.

Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostit ću cijelu priču što kraće moguće. Otac mi je na smrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i cijeli život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu kćerku na čemu sam veoma zahvalan.

Objava Vuka Moba na Instagramu. Printscreen

Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrijediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene – napisao je Vuk na svom Instagramu.

Također, reper je već pojedinim medijima najavio tužbe zbog špekuliranja o razlogu raskida koji su navodili da je on prevario Oliveru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.