OGLASILA SE

Arkanova udovica u žiri "Zvezda Granda" dolazi umjesto Karleuše, pa je prozvala: Zbog mene niko neće plakati

Saradnja dogovorena za početak na tri godine

Svetlana Ceca Ražnatović, udovica zločinca Željka Ražnatovića. Agencije

N. Aj.

3.9.2021

Svetlana Ceca Ražnatović, udovica zločinca Željka Ražnatovića Arkana, bit će nova članica žirija u predstojećoj sezoni "Zvezda Granda".

Arkanova udovica govorila je za srbijanski Alo te je otkrila da će, za sada, tri godine biti dio ovog projekta.

Između ostalog, Ceca je govorila i kakva će biti kao članica žirija.

- Ne mogu da idem protiv svojih principa kojih se držim već godinama. To je da mišljenje o tome kako neko pjeva može da se kaže, a da to bude ipak kulturno i lijepo sročeno, ali da nikoga ne posramite javno niti izložite ismijavanju. Riječ je o mladim ljudima koji nemaju dovoljnog iskustva na sceni, ni pred kamerama, a posebno ne kada ispred njih sjedi skoro deset ljudi koji trebaju da ih ocjenjuju. Pri tome su skupili mnogo hrabrosti da se okušaju u nečemu i izbore za bolje sutra - kazala je Arkanova udovica.

Dodala je da "nije poenta takmičenja da neko plače na sceni, da se vi derete na kandidate i da ih omalovažavate".

Podsjećamo da Arkanova udovica u žiriju "Zvezda Granda" dolazi na mjesto Jelene Karleuše, koja je za mnoge bila omiljena članica žirija ovog muzičkog takmičenja.

Upravo ovim izjavama mnogi smatraju da je prozvala upravo Karleušu koja je kandidatima uvijek govorila otvoreno i direktno šta misli, bilo da je u pitanju pjevanje ili fizički izgled. Mnogi su zbog toga odlučili raditi na sebi, svom stasu i glasu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.