TUŽNA GODIŠNJICA

Prošle su dvije godine od smrti Dalibora Andonova Grua

Poginuo je na kajtu na Dunavu blizu Zemuna (Beograd), a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Danicu, dva sina Relju i Vuka, te mnogobrojne prijatelje

Dalibor Andonov Gru. AGENCIJE

S. Š.

9.9.2021

Proslavljeni reper Dalibor Andonov Gru život je izgubio prije tačno dvije godine, 9. septembra 2019. godine. 

Poginuo je na kajtu na Dunavu blizu Zemuna (Beograd), a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Danicu, dva sina Relju i Vuka, te mnogobrojne prijatelje.


Gru sa svojom porodicom. AGENCIJE

Tragičan odlazak popularnog repera je ostavio neutješne najprije porodicu, a potom i brojne kolege među kojima je i Igor Lazić Niggor, koji je priznao da često ide da zapali svijeću svom velikom prijatelju, piše portal 24sedam. 

– Ove godine nisam tu. Trenutno sam u Crnoj Gori, tako da neću moći da dođem na groblje, ali ja uvijek kada imam potrebu i kada osjetim da treba da odem, ja odem sam u crkvu, zapalim svijeću ili odem na groblje. Nije bitno da li je u pitanju godišnjica ili sasvim običan dan, kada god pomislim na njega odem da zapalim svijeću. Mada, moram vam priznati da mi je žao što danas neću biti tamo uz njegovu porodicu, ali eto takve su okolnosti – priča Niggor i dodaje da se često čuje sa Gruovom udovicom Danicom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.